dilluns, 14 de gener del 2013

CAP D'ANY

Després de molts dies sense publicar res, primer degut als últims tràfecs del Nadal i despres a un refredat bestial del que encara m'estic recuperant, us ensenyo els detallets que vaig preparar per la Nit de Cap d'Any per posar a la taula.


La base, com sempre últimament, és de cartolina kraft on vaig estampar en diferents colors un segell d'Infinimentscrap. El dibuix del mig és un segell digital de Dearie Dolls (que, per la vostra informació, són de descàrrega gratuita) pintat amb colors aquarel.lables. I en un raconet hi havia el nom de cadasqú en un retolet fet amb Dymo.
I ara l'interior:


No s'aprecien bé els colors però les lletres troquelades de l'alfabet Arthur eren de color verd i plata. A l'esquerra  hi havia un text que vaig trobar al blog muymolón que em va encantar i que podeu veure aquí (de pas us podeu donar una volta pel seu blog perque són realment genials) i a la dreta una llibreteta per anar apuntant totes les idees creatives del 2013. La llibreteta, com podeu veure, no la vaig fer jo. Són les últimes que em queden de la venda especial de Nadal de Miquelrius de l'any passat perque aquest any no l'han fet (i com l'hem trobat a faltar les que tenim fills en edat estudiantil).

Moltes de vosaltres trobareu familiar aquesta estructura. Sí, és una adaptació de la que vam fer en l'última trobada de Fem Scrap aquest desembre passat. Aprofito ara per posar les fotos de la meva que encara no havia posat.



Tinc més coses per ensenyar. A veure si torno a agafar el ritme. A més els Reis m'han portat una càmera nova i haig de practicar amb ella.

4 comentaris:

  1. Què maco!!! m'encanta l'estructura i el segell de focs artificials!!... i el craft... ja saps que en sóc una enamorada, aish... Espero que els virus et deixin ja tranquil·la i pugui continuar gaudint dels teus treballs :) Un petonàssssssss

    ResponElimina
  2. Gràcies. Per sort, tot i ser dilluns, avui em trobo molt millor. Jo crec que la prova ja està superada. A mi també m'agrada molt aquest segell i el poso sempre que puc per donar una nota festiva. Petons

    ResponElimina
  3. M'agrada molt com t'ha quedat !!!

    Petonets i a cuidar-se

    ResponElimina