dimecres, 16 de gener del 2013

MINI-ALBUM PER POSAR DEDICATÒRIES

El primer que he fet amb la plegadora ha sigut un album inspirat en el minialbum 6 palabras de ¡Pega, papel o tijeras!. Em van demanar alguna cosa per regalar a una companya que es jubilava i vaig pensar en aquest perque permetia deixar-li espai per posar les fotos del sopar de comiat i en els tags es podien posar dedicatòries de les assistents.
Us haig de dir que vaig canviar les mides de l'Elena per adaptar-les al sistema de polzades de la plegadora. Així vaig utilitzar el paper sencer, o sigui 12",  i d'aquesta manera ho podia dividir fàcilment per plegar a 6" i a 4". La veritat és que en un moment ho vaig tenir tot doblegat (aquest mini-album ja l'havia fet altres vegades seguint les mides de l'Elena i plegant de la manera tradicional i havia trigat molt més). Després vaig anar adaptant les mides de les tapes i els tags.



Les fotos estan fetes quan ho vaig acabar. Era molt tard i el meu refredat estava en plena pujada. Explico això perque no vaig fer fotos dels tags que intercalaven colors: rosa-pal el primer i l'últim i els altres alternant dos tons de verd amb la qual cosa quedava més acolorit. També vaig posar un retolet a la tapa amb la data però tampoc li vaig fer foto. Quin desastre sóc!

4 comentaris:

  1. oh! quina bona idea! m'agrada molt. Segur que li encanta. A mi em falta molt, el tema de polsades i tot això encara em supera.
    petons
    Maijo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc m'aclaro gaire. Per això em va perfecte la plegadora i així no haig d'estar calculant.
      Una abraçada

      Elimina
  2. Aish... no ets un desastre... són els virus que s'apoderen de tu, jajaja. Sigui com sigui, t'ha quedat molt dolç i serà un regal inoblidable! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la teva condescendència. Bon cap de setmana!

      Elimina