dilluns, 18 de març del 2013

DISSABTE DE SCRAP

Aquest dissabte passat va ser diferent als altres. Normalment els dissabtes o treballo o em toca super i rentadores. Però aquesta setmana vaig anar a comprar divendres a la tarda i les rentadores les vaig deixar per diumenge (sort de l'assecadora perque va fer un dia horroròs). El motiu és que havia quedat amb una scrapera que havia conegut a travès dels nostres blogs: la Montse. Feia temps que ens comunicàvem a travès de comentaris als respectius blogs i per e-mail però no ens coneixiem personalment. Després de llargues deliberacions per quadrar agendes, dissabte passat vam quedar i vam passar bona part del dia juntes.
I que fan dues scraperes quan s'ajunten (a més de fer scrap, és clar)? Sí, anar de botigues. Vam voltar unes quantes i vam caure no en una temptació, sino en moltes, i vam acabar bastant carregades de papers, segells i altres. Encara abans de dinar ens va donar temps de passar per La Bolsera (on vam comprar unes blondes moníssimes de tots els colors) i Tiger (on vam comprar tot de coses que la gent compra per altres coses i nosaltres utilitzarem en els nostres treballs de scrap). 
Després vam anar a dinar plegades. 
En resum, va ser un dia molt agradable (almenys per mi) i vam poder xerrar molt (més jo, com va poder comprovar la Montse, sort que l'havia avisat que sóc molt xerraire, sobretot si em trobo a gust amb la persona). 
Bé, tot aquest preàmbul era per ensenyar-vos l'obsequi que em va portar la Montse i que em va fer molta il.lusió.
Aquí el paquet:


A qué comença bé la cosa? Haig de dir que tinc a la meva filla enamorada de l'envoltori.
Però a dins (oh!) hi havia aquesta meravella de llibreta: 


Us ensenyo alguns detallets per que veieu quina preciositat.




Però això no és tot. També hi havia una altre paquetet amb una altra llibreteta més petita (i a sobre, tota en tons violetes, els meus preferits). És aquesta:




Al natural encara són més maques. 
El que volia dir és que aquestes cosetes i aquests moments són els que t'alegren la vida. I aquests regalets fets especialment per tu et fan sentir inmensament feliç. Un altre punt per afegir als beneficis del scrap: conèixer gent maca. Gràcies Montse.

4 comentaris:

  1. Ohhhhhhhhhh, quina entrada més maca!!! moltes gràcies wapa. Em va encantar posar-l'hi una cara i una veu a aquesta persona que cada dia m'anima amb els seus comentaris :). I com no... em va encantar descobrir botiguetes que encara no coneixia, és impossible no caure en la temptació!!! Jo ja saps que sóc més calladeta :) i m'agrada escoltar. Bé... espero que no sigui la darrera vegada que coincidim, de botiguetes o no i mentre... em tindràs aquí darrera :). Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que no serà l'última! Ens queden moltes botiguetes i moltes coses a comentar. Molts petonets

      Elimina
  2. Montse son maquissimes les dos llibres... pero la lila m'ha robat el cor. Segur que us ho vau passar s'allo més bè! Rosa, segur que vas gaudir moltissim....espero el rapor de les novetats impacient.
    salut i petons
    marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan vulguis quedem i et passo l'informe. Una abraçada

      Elimina