diumenge, 3 de març del 2013

LLIBRETA DE TELÈFONS

Dies enrere, posant ordre a l'estudi, vaig trobar una llibreta de telèfons que vaig fer fa temps i que encara no he utilitzat. Ara, amb els mòbils, ens hem acostumat a no portar la llibreta de telèfons però a mi m'agrada tenir a casa una gran on posar tots els telèfons, encara que no siguin telèfons que utilitzem amb freqüència (els de família més llunyana, tota la llista de companys dels meus fills, botigues, metges...). Per a fer aquesta llibreta vaig comprar "les tripes" a Blokum i la vaig folrar amb una roba adhesiva que vaig comprar a Cromatismes (em sembla que era d'American Crafts però no estic segura).


La cinta blava és una cinta de pintor amb color que vaig comprar al Servei Estació o a Leroy Merlin (ara no recordo exactament on) i la de nombres és una washi que anava en una caixeta metàl.lica amb dues més de nombres.


Aquesta imatge de Mabel Lucie Attwell la vaig treure d'internet i la vaig imprimir (m'encanten aquestes nines grassonetes). Està aixecada de la cartolina encara que no es vegi el volum.



El telèfon està retallat d'un paper que en tenia molts i les lletres són d'un abecedari de rubons de Toga que no se m'acabarà mai perque té fulles i fulles... Els eyelets només estan per fer bonic perque realment no subjecten res.

Com haureu pogut comprobar les meves fotos han millorat una mica. Començo a agafar-li el "tranquillo" a la càmera. Encara no són per a que em donin un premi Word-Press però ja veureu, ja.

4 comentaris:

  1. Aish... que em desconnecto dos dies i em perdo no sé quantes entrades, jeje. M'encanta la nineta i el telèfon. A mi també m'agrada anotar els telèfons tot i que sempre ho acabo fent amb llibretetes no pensades per això. Veient la teva ho anoto a la meva llista de projectes pendents (que no s'acaba mai, jeje). Petonets

    ResponElimina
  2. Sí, a mi també m'agraden molt aquests ninos. Tinc tota una col.lecció d'ells guardada esperant l'excusa per colocar-los. Un petó

    ResponElimina