dimarts, 19 de març del 2013

MINI-ALBUM DE LA JÚLIA PER L'ALTRA JÚLIA

Últimament estic molt mandrosa i no faig gaire cosa de scrap, només intentar posar ordre en tot el material que he comprat fa poc.
Per això, per comptes d'ensenyar-vos treballs meus, avui us vull ensenyar un mini-album que ha fet la meva filla per una amiga seva que li va preguntar que què era això del scrap i a ella no se li va ocòrrer una altra cosa que demostrar-li. Us haig de dir que per a que us feu una idea, el mini té unes mides aproximades de 7cmX7cm. I aquí va:



No em direu que no és una monada (i no és passió de mare, eh?). El més impressionant és que ho ha fet ella sola en dues estonetes i amb la meva capsa de retalls. L'únic que em va demanar van ser dues cartolines de tons liles diferents (lo del lila és hereditari) i no em volia dir per que era. A mi me'l va ensenyar quan ja el tenia acabat.
A més li ha fet un punt de llibre relacionat amb el tema de bruixetes i un envoltori a joc en el que ha ficat també un llibre de bruixes que li deixava per llegir


 
Perdó per una entrada tan llarga però és que em sento molt orgullosa d'ella i em meravella la seva creativitat. Suposo que la seva amiga ja s'ha assabentat del qué és el scrap.

4 comentaris:

  1. Tens una scrapera en potència a la família!! jeje... l'hi ha quedat un àlbum xulíssim i no és amor de mare (bé...també, però amb raó!!!), felicita-la de part meva!! :). Un petonàs

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a les dues de part de la Júlia. Li ha fet molta il.lusió llegir els vostres comentaris. Petons

    ResponElimina