diumenge, 31 de març del 2013

SANT JORDI

Fa molts dies que no faig cap entrada però és que tampoc he fet res de scrap. Bé, he buscat imatges per internet i he curiosejat en molts blogs, però de feina manual res de res. Tinc molts projectes pensats i últimamet he comprat molt material però fins ara m'ha fet molta mandra posar-me. I això no pot ser.
Per tot això he decidit començar un nou repte. Demà comença el mes d'abril i per a mi sempre és el mes de Sant Jordi, que és el dia que més m'agrada de l'any. Ni Nadal, ni aniversaris, ni res... A mi m'agrada el dia de Sant Jordi. Doncs, bé, he pensat fer un album semblant a un Diari de Nadal (que mai he aconseguit fer però que m'encanten quan els veig a altres blogs) però en versió primaveral, traslladat al mes d'abril i fer una espècie de compte enrera literari des del dia 1 fins al 23. No sé si seré capaç de fer-ho cada dia perque sóc molt poc constant en aquestes coses però ho intentaré. Per començar us deixo una imatge que obrirà aquest album:


Per acabar us deixo un punt de llibre que vaig fer l'any passat per Sant Jordi.


Està fet d'un paper fet a mà en el que vaig imprimir un segell de diferents tipus de text de Toga. La rosa està feta amb un troquel de Sizzix que a la vegada fa embossing i tenyida amb tintes Distress.  

Si algú es vol apuntar a aquest projecte m'encantaria que m'ho diguèssiu.

2 comentaris:

  1. La imatge és genial! i el projecte també!!! ara a no fallar ni un dia, eh? :). Jo sóc molt poc constant per aquestes coses sino m'hi apuntaria :) però ja tinc moltes ganes de veure el teu treball. Ah! per cert! m'encanta el punt de llibre :). Un petonàs

    ResponElimina
  2. Es precioso, soy coleccionista de marcapaginas, como podria conseguir alguno de tus marcapaginas? gracias
    maticaribe@hotmail.com

    ResponElimina