dissabte, 1 de juny del 2013

POT DE GALETETES

Fa uns dies, estant a la Fira Scrap+ de Sitges, la Raquel em va comentar que ella cada nit escrivia la seva galeteta abans d'anar a dormir i que aquell dia jo formava part de la seva galeteta perque havia aconseguit posar cara a aquest blog. Quan li vaig preguntar que era això de les galetetes em va explicar que en un paper troquelat en forma de galeta cada nit escrivia un bon moment del dia per anar a dormir pensant en això. Jo, al mateix temps que em sentia molt contenta de formar part de la seva galeteta d'aquell dia, vaig pensar de seguida en la meva filla ja que em semblava un projecte molt bonic. Quan vaig arribar a casa li vaig proposar a la Júlia, li va agradar molt i ràpidament vam buscar un pot de vidre on ficar les galetetes i aquella mateixa nit va començar a escriure-les. Aquests tres últims dies ha estat de col.lònies amb l'escola (però allà també ha escrit les seves galetetes) i jo he aprofitat per decorar-li el pot per donar-li una sorpresa quan tornés. És una decoració molt senzilla perque ella volia que es veiés com anava augmentant la seva muntanya de galetetes.



Com podeu veure només he enganxat una cinta adnesiva de floretes (comprada al Tiger), una washi-tape estreteta en dos tons i unes puntes també adhesives. 


I a la tapa una mica més de washi-tape, un paper decorat i unes papallones de la Martha Stewart.


 I un cop ensenyat tot això només queda donar les gràcies a la Raquel per donar-me la idea.

De fet, a principis d'any ja havíem començat un altre pot amb "bons moments del 2013" en un sentit més general de tota la família però el pot encara està per decorar encara que ja hem posat uns quants paperets. Quan el decori (i espero que sigui abans de que s'acabi l'any) us l'ensenyaré.

4 comentaris:

  1. Eiii Rosa quina il.lusió m'ha fet veure el teu pot !!!! I a més amb galetetes a dintre !!! Me n'alegro moltíssim !!!

    La idea no va ser meva, la vaig llegir fa un parell d'anys en un llibre. I no fa gaire l'Àlex en una newsletter ens va cometar que havia començat un, i em vaig animar ;-)

    És una cadena molt guai !!!

    Petonets i a omplir de galetes els pots !!!

    ResponElimina
  2. La Júlia no s'oblida ni un sol dia. Em passo la vida troquelant galetes i a més les vol de colors diferents i vius. Vam començar amb restes de cartolines però ara ja hem hagut de tirar de noves. Però ella està encantada i és lo que importa. Petons

    ResponElimina
  3. Hola Rosa !!!

    Em sembla una idea genial que jo també posaré en pràctica !!!

    Moltes gràcies.
    Laia (abacus)

    ResponElimina
  4. Sí. a mi també em va semblar genial! Llàstima que ara el te una mica abandonat. Gràcies per passar-te per aqui. Petons

    ResponElimina