diumenge, 6 d’octubre del 2013

PREMI DARDOS


Fa dies que tenia aquesta entrada pendent. La Maria de Paper i sucre em va donar el premi Dardos, el meu primer premi al blog. Malgrat que jo no crec massa en els premis ni en el nombre de seguidors dels blogs, la veritat és que em va fer il.lusió com a tothom a qui li reconeixen una feina que fa ( i el que digui que no, menteix). Així que en primer lloc vull donar les gràcies a la Maria per seguir el meu blog i pel seu reconeixement.

GRÀCIES!!!

Bé, ja he complert amb dos dels requisits: agrair el premi i fer-me seguidora del blog que me l'ha donat.
El següent pas és explicar 11 coses sobre mi. Uff! Qué difícil! Però anem a intentar-ho:

1. Sóc d'una generació analògica que s'ha tingut que adaptar a marxes forçades a l'era digital. O sigui, que intento aprofitar-me dels avantatges de la nova era però en algunes coses continuo defensant a capa i espasa costums de la meva infantesa i joventut. Prefereixo els llibres en paper als e-books, una fotografia en paper a tenir-la a l'ordinador, una conversa cara a cara enfront els whatsApp, la privacitat al Facebook...

2. Sóc molt amiga dels meus amics. Sempre he pensat que són la família que tu has escollit i intento cuidar-los i mimar-los tant com puc.

3. Sóc molt tossuda (o hauria de dir tenaç?). Quan se'm fica una cosa al cap, haig de fer-la caigui qui caigui. 

4. Una de les meves grans passions es viatjar. Ho havia fet molt abans de tenir fills. Després, amb ells petits, eren un altre tipus de viatges. I, ara, que són grans, la maleïda crisi no ens ho permet fer tant com voldriem.

5. Sóc molt urbanita. La vida a la natura està bé per un cap de setmana o unes vacances (i que consti que m'encanta, eh?) però pel dia a dia necessito poder perdre'm en l'anonimat de la gran ciutat.

6. Sóc molt xerraire quan trobo un interlocutor/a que m'escolti i que tingui una bona conversa. I, encara que sigui una mica contradictori, sóc bastant tímida amb la gent que no conec. Heu vist que no hi ha cap foto meva al blog?

7. Sóc una apassionada de la lectura des de petita i no puc anar a dormir sense haver llegit encara que siguin dues línies. 

8. També m'apassiona l'art en totes les seves formes, però sobretot la pintura. I, de forma més propera, els llibres il.lustrats. D'això en tenen molta culpa els albums il.lustrats que comprava pels meus fills quan eren més petits i que m'agradaven més a mi que a ells. Això em va portar a començar una col.lecció de llibres il.lustrats i tot tipus de coses de la Caputxeta Vermella per la meva filla i una altra d'Alícia al País de les Meravelles per mi. El problema comença a ser l'espai per guardar tot això.

9. Prefereixo la ràdio a la televisió. Em permet endur-me-la a tot arreu i fer el que estigui fent en aquell moment. A més trobo que és més fresca i més viva. Tot i això també m'he enganxat a algunes sèries de televisió, com la que més.

10. Crec que amb el pas dels anys m'he tornat molt més tolerant i comprensiva. Ara intento no jutjar perque no suporto que em jutjin. També abans era molt més ordenada i quadriculada i ara faig el que puc enmig de la quantitat de coses acumulades i dels del meu voltant.

11. I, per últim, m'agradaria tenir més temps per tot, una casa més gran per tenir més llibres, una scraproom meravellosa com les que tenen les americanes, més possibilitats per viatjar a tot arreu...

Bé, ja està, encara que m'ha sortit una mica llarg, no?

Ara vaig a contestar les preguntes que em va fer la Maria:

1.¿ Que otro hobbie tienes? 
Bé, ja ho he explicat abans. Sobretot la lectura, però també la música, el cine, la cuina...
2.¿ Desde cuando haces scrap?
Fa aproximadament dos anys i mig 

3. ¿Que tecnica te gusta  utuilizar?
No tinc especial predilecció per cap, depén del treball i del moment 

4. ¿Cizalla o cuchilla?
Totes dues depenent de la fi que vull aconseguir. 

5.¿Que tipo de proyectos sueles realizar?
De tot una mica. He scrapejat moltes llibretes, marcs... També m'agrada fer albums o simplement provar técniques perque sí. 

6.¿ Te haces albums para ti o los sueles regalar?
La veritat és que la majoria que he fet o me'ls havien encarregat o els he regalat, però tinc pensats uns quants per mi.
7. ¿Que blog sueles seguir con frequencia?
Uff, molts. Segueixo molts blogs d'il-lustració (el millor, per mi, Pinzellades al món), alguns blogs de dissenyadores americanes de targetes, alguns que tenen una mica de tot (KireeiMuy molón...) i molts blogs de gent d'aquí (Amb papers i filsBocins de paper, magia i colorsMoments de paperPapers trencatsPega, papel o tijerasScrapagrapatsCollage de memòries ...) 

8.¿ Que marcas de scrap te gustan?
De totes hi ha alguna cosa però tinc debilitat per October Afternoon, Carta Bella i Autentique.

9. ¿Comprar por internet o en tienda física?
Si ho trobo aquí a un preu raonable, prefereixo la botiga física per allò del tracte humà i passar l'estoneta però moltes vegades hi ha coses que aquí no les trobes o les trobes molt més cares ( i "la pela és la pela" i més en aquests temps que corren) 

10. ¿Tienes debilidad por.....?
El meu problema és que tinc debilitat per moltes coses: les washi-tapes, els botons, els papers, les troqueladores, les tintes Distress... 

11.¿Que has aprendido durante este año relacionado con el scrap?
Ara mateix no sóc conscient però suposo que he après moltes coses, una mica d'aquí i una mica d'allà, sobre enquadernació, sobre les tintes Distress, sobre tècniques d'art journal, sobre diferents usos de diferents tipus de pintures... 
 
Bé, tranquils que això ja s'acaba. En quant a donar el premi a 11 blogs em veig incapaç de fer-ho perque haurien de ser molts més. Així que li dono el premi a tots els blogs petits que, com el meu, tenen darrera una persona atacada de scrap i que pensa que val la pena gastar el seu temps i les seves energies en fer coses que facin més maco el món que ens envolta i arrencar un somriure als que les miren (m'ha quedat una mica cursi aquest final, no?).
 
M'ha costat però un cop m'he posat us he clavat un bon rotllo, eh?

2 comentaris:

  1. Doncs jo ho trobo mot encertat el rollo qu tu dius.... I confessa que la teva debilitat son les cintes....jajajajaja.Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, les cintes també. I és que tinc tantes debilitats scraperes! Gràcies Marta

      Elimina