diumenge, 29 de desembre del 2013

PRIMERA ETAPA SUPERADA

Com diu el títol del post, un cop superada la primera part de les festes (Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve) em vull posar una mica al dia abans de que vingui la segona etapa.
En primer lloc us vull ensenyar la magnífica targeta que vaig rebre de la Montse, millor dit el targetó perque medeix 20,5 x 12 cm, que esperava amb molta il.lusió i que va superar amb escreix les meves expectatives. Aquí la teniu:


i , com sempre, la Montse, tan detallista, també va guarnir la part del darrera:


La targeta té tots els elements que m'encanten, el craft, els colors vermell i blanc (que em semblen de lo més nadalenc,), la roba de sac, la cinta de cristalls de neu, les puntes, el botonet.... En fi, tot el conjunt és preciós.  I, per acabar d'adobar-ho, el text de l'interior, que em va arribar al cor, i que me'l guardo per mi sola. Gràcies Montse, per la teva targeta, pels teus comentaris, pel teu recolzament i per ser tu.

Un cop ensenyada la targeta de la Montse us ensenyo la que li vaig enviar jo a ella. La meva és de mida normal però és un tríptic (sí, sí, com un retaule flamenc).
La tapa:

Detalls de la tapa:








La segona part:


(Per la vostra informació us diré que és un cromo de picar).

I la part més interior:




Un cop ensenyades les targetes, passo a les coses que vaig preparar per casa per Nadal.

Primer, les targetes per acompanyar els regals del Pare Noel. Aquest any estava molt cansada i les vaig fer no senzilles, no, minimalistes! Vaig utilitzar unes etiquetes de paper craft, les vaig guarnir amb unes washi-tapes amb purpurina comprades a última hora (un color diferent per cada membre de la família) i les vaig enganxar als regals amb twine blanc i vermell.






(Haig de dir, en la meva defensa, que estan fetes a altes hores de la matinada, després d'acabar el que ve a continuació) i que la imaginació i les forces ja no donaven per més.
I, per últim, una cosa que vaig veure aquí i que vaig decidir fer per guarnir la taula el dia de Nadal. Com el primer plat era un aperitiu hipergran (no hi cabien més plats i safates a la taula) havia de ser una cosa que no ocupés, així que un envoltori per col.locar els coberts a sobre del plat em va semblar la millor opció.



I ho vaig fer en dos colors diferents i típicament nadalencs, alternant-los, per donar una mica més de color.

I fins aquí, la crònica de la primera étapa. M'ha sortit una mica llarga però sento dir-vos que no té premi haver arribat fins al final. Bé, la meva gratitut. Us sembla poc?


2 comentaris:

  1. Ohhhhhhhhhhh, quina entrada més maca!!!! moltes gràcies per ella!!! m'alegra molt que t'agradés, si vaig repetir models per algunes postals aquesta és única. Moltes gràcies per les teves paraules. La teva em va encantar i sorprendre quan la vaig obrir. La casa és moníssima i el missatge genial, però el potet dels desitjos és precióssssssssssss. Aish... Un petonet

    ResponElimina
  2. Gràcies Montse! Doncs espero que es compleixin aquests i tots els que tu afegeixis al potet. Petons

    ResponElimina