dimarts, 8 d’abril del 2014

DIARI CREATIU 9

Ara feia molts dies que no us ensenyava res del meu diari creatiu. La veritat és que s'han donat moltes circumstàncies alienes a mi per les que encara m'he endarrerit més del que era normal però he anat fent i tinc algunes pàgines més per ensenyar.

Per començar he d'explicar que els temes que es proposaven pel mes de març no m'agradaven gens perque la majoria estaven relacionats amb el món de la moda, que ni conec ni m'interessa, i que eren molt repetitius. Així, que he anat fent la meva pròpia composició: els que m'agradaven els seguia i els altres me'ls he tret de la màniga que per alguna cosa el diari és meu (sense comentaris).

Dia 1
"Crea el teu propi estil... Deixa que sigui únic per tu i al mateix temps identificable pels altres" (Anna Wintour, editora d'American Vogue).



Dia 2
Aquí ja vaig anar per lliure, fent una pàgina amb les coses que m'agraden.


Dia 3
I seguim per lliure...

 

Dia 4
Peça de roba preferida. Jo no tinc una peça de roba preferida però pel que tinc autèntica debilitat és per les arracades. En tinc moltes, regalades o comprades per mi, de molts estils i cada dia escullo unes de diferents i que em combinin amb el que porto. Una mania com una altra...


Dia 5
"L'estil és principalment una qüestió d'instint" (Bill Blass)


No sé si us heu percatat, però aquí m'he equivocat al copiar la dita. He canviat instint per talent. No sé qui és aquest senyor Bill Blass, confesso la meva ignorància, però espero que no l'importi el canvi. Bé, les dues coses són importants, no? I lo bo del cas és que no m'he adonat fins ara.

Dia 6 
Per lliure...


Dia 7
Més per lliure. Aquí tenia ganes d'estrenar un segell nou que m'encanta. Ës un cub de fusta amb diferents segells.


Els segells de més a prop (no em direu que no són fantàstics...)




Dia 8
Pet lliure perque el tema no podia ser un altre que el dia de la dona.


Dia 9
Més per lliure...


Dia 10
I més, aprofitant restes...


I em sembla que per avui ja hi ha prou rotllo. A veure si aquesta setmana faig una altra entrada i avancem una mica. Això ja ho havia dit, no? Sóc incorregible, jajaja.

2 comentaris:

  1. Són molt boriques totes les pagines! M'agrada molt la cita de la primera, però que difícil és crear el teu estil...en realitat és el més difícil! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Glòria! I tens raó, és difícil crear el propi estil, però crec que moltes vegades el plasmem sense adonar-nos. Petonets

      Elimina