dissabte, 20 de setembre del 2014

COSES VÀRIES

Aquesta és la primera entrada que faig des del nou ordinador. Entre passar tot lo del vell i entendre'm amb aquest la cosa s'ha endarrerit una mica. Però sembla que comencem a ser amics (l'ordinador i jo).

Avui us volia ensenyar una sèrie de coses que em van encarregar. Es tractava del comiat d'un equip d'una revista d'un col.legi professional del qual marxen una sèrie de membres.

En primer lloc em van encarregar un allbum per posar dedicatòries per la directora de la revista. Vaig optar per fer un album desplegable que ja havia fet una altra vegada, amb algunes petites modificacions.

L'album tancat:


I anem desplegant:








I aquí les etiquetes per posar les dedicatòries, fetes amb paper d'aquarel.la:

 

El segon encàrrec eren tres llibretes per tres persones que també deixen l'equip i les vaig fer seguint el model d'unes altres fetes amb enquadernació holandesa que podeu veure aquí.





I l'últim encàrrec eren uns punts de llibre per tots els membres d'aquest equip durant aquesta étapa que acomiadaven. Vaig decidir fer-los en paper d'aquarel.la tenyit amb tintes distress i a sobre el nom de la revista en lletres troquelades en paper de llibre antic i la data.





I aquí s'acaba la pallissa de fotos d'avui. A més, com sempre, demano perdó per les fotos, fetes a última hora i amb una llum horrible. Però, ja sabeu, que lo de la fotografia no és lo meu.

Aviat tornaré amb el diari creatiu.

10 comentaris:

  1. Doncs jo trobo que son monissims....l'album de dedicatories m'encantaaaaaaaaaa! Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marta! Oi que queden bé els papers de la Marisa per un album com aquest? Que tinguis una bona setmana!

      Elimina
  2. Ostres! quina feinada!!! però segur que tots van quedar encantats!! La tapa de les llibretes ja t'he dit en alguna altra ocasió que m'encanta però l'àlbum de les dedicatòries m'ha enamorat!!! M'encanta l'estructura i els papers són tan dolços... Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja he vist que hem coincidit últimament amb els papers de Corazonadas. A mi és una col.lecció que em té el cor robat (mai millor dit lo del cor, jajaja). I sí, va ser una feinada, perque jo sóc molt insegura i així com les llibretes les tenia clares des del principi, els punts de llibre em van portar de corcoll durant molts dies. Però al final vaig quedar bastant satisfeta amb els resultats i pel que se van agradar molt. Petonets

      Elimina
  3. Rosa tens un premi a recollir en el meu blog.
    Petons

    ResponElimina
  4. Quantes cosetes!!!. Totes precioses, però el mini és una cucada!!!
    Petonets i bona tardor!!!jajajaja

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo! I que la força del fred ens acompanyi!!! Jajaja. Petons

      Elimina
  5. Ohhh….m’encanten les tres cose, però el que més m’agrada de tot són les llibretes…!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Glòria. Aquestes llibretes no són massa complicades i queden molt resultones, oi? Un petó

      Elimina