dilluns, 12 de gener del 2015

TALLER D'ENQUADERNACIÓ A L'ENXANETA

Dissabte passat va ser un dia molt especial perque vaig tenir l'ocasió de fer un taller i de compartir-ho amb molt bona gent.

El taller era a l'Enxaneta, a Vilanova i la Geltrú. Era un taller d'enquadernació amb cosit vist i la professora era ni més ni menys que la meva admirada amiga Montse.  Això sols ja és un luxe, però és que a més vaig tenir la sort de compartir el taller amb la Charo, a la que coneixia des de feia temps a través de la xarxa però no en persona. I, per rematar, a la Gemma a la que ja consideraré d'ara en endavant com una compi més de scrap.
He de dir que des del principi del taller va quedar clar quines eren les alumnes díscoles del grup, La Charo, la Gemma i jo vam ser unes alumnes protestones, sobretot la Charo i jo en la nostra lluita contra el cutter i la cola blanca. Jo crec que teniem espantades a les altres alumnes, la Lídia, la Núria i la Xènia que ens devien prendre per tres boges. Però no us penseu que tot va ser riure. També vam treballar de valent i aquí teniu el resultat (que m'encanta!)



I si no us creieu, mireu, mireu, com treballàvem:



i la foto final de grup amb la soferta professora:



No vull oblidar-me de donar les gràcies a la Mercè per lo bé que ens va tractar i cuidar.

Però això no va ser tot. Quan va acabar el taller la Montse va tenir la generositat de convidar-nos a dinar a casa seva i la Charo, la Gemma i jo vam compartir taula amb ella i la seva amiga Pilar. Va ser un dinar molt, molt, molt divertit, del qual totes recordarem algunes frases memorables que ens vam fer saltar les llàgrimes de tant riure.

En resum, un dia genial amb una companyia inmillorable. Gràcies noies per regalar-me un record meravellós.

I a més a més tinc una llibreta preciosa!

Ah! Les fotos del taller les he agafat del blog de la Montse perque jo, com sempre, no vaig fer ni una sola foto. Després he afegit una del blog de la Lídia.

10 comentaris:

  1. Ja ho he dit a l'altre entrada: m'ho vaig passar genial!. Em va encantar compartir taller, "lluita" i dinar amb tu!jajaja.
    I aquí, a les fotos de la Montse...oi que no semblem tan "díscoles"???jajajajajaja.
    Gràcies a tu per formar part d'un dia memorable!!!
    Petonets i una gran abraçada!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, a la foto ho dissimulem bastant. Fem cara de bones nenes i tot. Ho hem de repetir! Petons

      Elimina
  2. Si si bones nenes però la Montse no ens torna a avisar per cap taller més, jajaja.
    Què malament soc l'única que té la llibreta tal i com va sortir del taller. T'ha quedat molt xula amb la tela de sac i la cinta.
    Em va encantar coneixer-te. A partir d'ara, com tu dius ja som compis d'scrap. Un plaer haver compartit aquest dia amb tu i les altres noies. Fins la propera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El plaer va ser meu. I jo la vaig acabar el mateix dia a la nit perque em conec i sé que si no no l'acabo. Jo crec que a la Montse en el fons li agraden les alumnes canyeres. Donen "vidilla". Petons i espero que la propera sigui aviat.

      Elimina
  3. T'ha quedat xulísssima, segur que ho veu passar genial, amb aquesta súper mestra és un plaer !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la veritat és que ens ho vam passar molt i molt bé. A la propera has de venir tu també i així ens coneixem. Petons

      Elimina
  4. Què bonica Rosa!!!
    Com ja he dit a les altres…..quina enveja! M’hauria encantat poder compartir amb vosaltres aquest dia tan fabulós…. A la propera m’hi apunto segur…!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres també ens haguès encantat que fòssis amb nosaltres. A veure si aviat ens podem tornar a trobar totes. Petons

      Elimina
  5. Una entrada molt maca!!!! i un dia genial com ja hem dit totes :). Va ser tot un plaer compartir aquest matí amb vosaltres i el dinar i vaaaaaaaaaaa síiiiiiiiiii, quan faci un altre taller us ho tornaré a dir!! jajajajjaa (sóc una mica massoquista? jeje). La llibreta m'encanta!!! ja veig que has recuperat el fil que es va escapar :) i m'encanta el detallet que has posat a la portada amb el cordillet aquest :). Un petonàs i espero poder-ho repetir!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també ho espero. Va ser un dia molt especial i en gran part gràcies a tu que vas ser el nexe d'unió i una amfitriona incomparable. Gràcies un cop més i molts petonets

      Elimina