dijous, 23 d’abril del 2015

DIADA DE SANT JORDI

Com ha anat el vostre dia de Sant Jordi? Jo, a aquestes hores, estic rebentada però l'he gaudit molt. 
Aquest dematí he tingut que anar a treballar. Sempre he pensat que el dia de Sant Jordi hauria de ser festiu però mentre no ho sigui...
Però un cop he sortit de treballar, ha començat la festa. He esperat a que la meva filla sortís de l'institut i ens hem anat a passejar. Hem dinat fora, hem quedat amb amigues, hem fet una visita al meu fill que estava en una paradeta de roses, hem comprat llibres, hem rebut roses... En fi, tot el que tocava avui. 

I ara us ensenyo com he embolicat els llibres pels homes de la casa. És un embolcall senzill perque, al contrari d'altres anys, he comprat els llibres aquesta tarda, i he tingut que embolicar-los depressa abans de que arribessin a casa, però així i tot, no em desagrada el resultat. He agafat un paper platejat que tenia a casa, un tros de paper de diari i un baker twine blanc i negre... i voilà:




L'únic guarniment és aquesta etiqueta feta amb cartolina blanca on he estampat un segell de Stampam i he fet un embossing platejat.




La calitat de les fotos és péssima perque les he fet sense llum natural però no em quedava més remei que fer-les abans de donar-los els llibres. Bé, us podeu fer una idea de com han quedat, no?

I ara a descansar, que demà comença el Handmade Festival i vull acostar-me a la tarda. Uff! Se m'acumula la feina!

6 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bé, Rosa!. No he provat aquest segell que compartim fent embossing...però ja veig que queda molt bé!!.
    Petonets i disfruta del Handmade!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la veritat és que és "resultön" i com no tenia gaire temps,,, I la visita al Handmade va ser molt agradable perque vaig trobar moltes amigues i com no hi havia molta gent vaig poder mirar moltes coses i (per desgràcia per la meva butxaca) gastar més del que pensava. Jajaja. Som incorregitbles. Petonets i bon diumenge!

      Elimina
  2. Molt maco l'embolcall! senzill i "resulton", segur que va ser un dia molt especial! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí que ho va ser. I espero que per tu també. Petonets

      Elimina
  3. Molt xulo!!.
    Aquest any m'he tornat a perdre el Handmade, sempre coincideix amb coses a casa. Espero l'any vinen poder anar-hi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo esperava poder veure't a Sitges. Vas anar? Jo vaig coincidir amb la Montse i la Charo i vam poder recordar aquell dia tan fantàstic que vam passar a Vilanova. Petonets

      Elimina