dimarts, 7 d’abril del 2015

LLIBRETES

Aquesta setmana santa no ha sigut molt productiva scraperament parlant però avui us vull ensenyar unes llibretes que he guarnit.

Abans de setmana santa, la meva filla em va demanar una llibreta per una assignatura optativa de l'institut i una altra per anotar les frases que va trobant i que li agraden.

La que l'he preparat per l'institut és aquesta:




I la que l'he fet per les seves cites és aquesta:





A aquesta l'he fet unes butxaques interiors.


I el dissabte passat, amb ganes de fer alguna cosa i sense gaire inspiració, vaig decidir fer una altra sense destinació coneguda de moment  també amb uns papers que vaig comprar a la Fira de St. Feliu de Guíxols l'estiu passat. A aquesta també l'he fet unes butxaques interiors.







I fins aquí l'entrada d'avui. 

Des de que vaig acabar el diari creatiu no m'acabo de posar les piles. Estic en una etapa de sequera total. A veure si d'una vegada per totes arriba l'energia creadora.

4 comentaris:

  1. Què xules les tres llibretes!!! sobretot m'han enamorat els papers de la primera i la darrera!!! desprenen molta energia, a veure si se t'encomana i et poses a crear com una boja, jajajaja. Realment tots tenim etapes més productives i d'altres que no tant... què hi farem! :). Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, suposo que ja vindran temps millors, Un petó ben gros

      Elimina
  2. Unes llibretes molt maques, Rosa!!!. Sobre la sequera escrapera (pareado me ha quedado!!jajajajaja), segur que aviat arriba l'energia que dius ja ho veuràs!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina