dilluns, 11 de maig del 2015

DUES TARGETES DE FELICITACIÓ

Aquest cap de setmana he fet una targeta de felicitació per una amiga. Aquí la teniu:



He fet servir una carpeta d'embossing que m'encanta i a sobre una miqueta de roba de sac, una cinteta, un tag tenyit amb tinta distress, una cinteta i un cordillet. El "Moltes felicitats" està fet amb embossing en calent. I per acabar, dues papallones tenyides també amb tinta distress dels mateixos colors que el tag. 



 I ja, posada en matèria em vaig posar a fer una altra targeta que encara no té destinatari però en la que volia provar una técnica que havia vist aquí.


El fons està fet amb una plantilla i dues tintes de diferents colors: una blanca i una blava.



I per acabar vaig estrenar un troquel que encara no havia fet servir per encerclar el rétol de "Moltes felicitats" fet amb embossing en calent.


La veritat és que, un cop acabades, em vaig anar a dormir molt satisfeta. No sempre quedo contenta amb els resultats però aquesta vegada sí que m'agraden.

4 comentaris:

  1. Pots estar contenta! a mi m'encanten!!! m'encanten els colors de la primera i aquest fons d'embossing... i el segon és molt xulo, m'he enamorat del marc i m'encanta l'efecte d'ombre aconseguit amb el mateix stencil i dues tintes diferents (ho haig de provar!!), he dit ja que m'encanta? jajajaja, avui no tinc sinònims :). Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb lo de la màscara em va passar el mateix que a tu. Ho vaig veure en un blog i vaig decidir provar-lo de seguida. I em sembla que serà un recurs que utilitzaré altres vegades perque m'encanta el resultat. Gràcies. Un petó

      Elimina
  2. M'encanten totes dues, però la segona m'agrada moltíssim!!!. Ja he vist molts vídeos de la Jennifer McGuire i aquesta dona és fantàstica!.
    Petonets i bon dimarts!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, jo també segueixo sempre els vídeos de la Jennifer McGuire i juntament amb els de la Vicki i la Kristina Werner són com les meves profes de targetes. I sí, la veritat és que la técnica de la segona és molt xula. Petonets

      Elimina