diumenge, 3 de maig del 2015

TARGETA D'ANIVERSARI

L'altre dia la meva germana va fer anys i, com no podia ser d'una altra manera, li vaig fer una targeta per acompanyar el regal.


A més l'ocasió em va permetre estrenar dos troquels nous, el de la banderola de Die-namites i el de felicitats de Toga. Cal dir que aquest últim el vaig comprar al passat Handmade Festival, que està dissenyat per la gran Marta Juez, i que són els primers troquels que he trobat en català. Hi ha altres amb altres paraules igualment interessants i que ja aniré estrenant segons l'ocasió.

La targeta està feta amb un paper d'aquarel.la que he "tacat" amb pintures distress. I només he afegit la banderola i el troquel. Vaig intentar afegir alguna cosa més però em va semblar que tot li sobrava. L'únic que em vaig permetre va ser fer un embossing daurat (que, com sempre, no s'aprecia a les fotos) a les puntes de les banderoles i al cartellet.



I al darrera hi havia una cita que em va semblar molt encertada, però de la qual no hi fet fotos (sorry!)

" La única vez que se debe mirar para atrás  en la vida es para ver lo lejos que hemos llegado".

Per acompanyar la targeta vaig fer un sobre i el vaig decorar a joc.



La veritat és que em va donar més feina el sobre que la targeta. Jajaja!

Bona setmana per totes!!

6 comentaris:

  1. jajajaja...M'ha fet gràcia això de que el sobre va donar-te més feina!!jajajaja
    La targeta és molt xula i aquests troquels són la bomba!. Jo vull comprar els de la Marta, que els vaig veure al blog del Basic Crea i els vaig trobar preciosos!!!!
    Ahhhh, la dita és una gran veritat!!!
    Petonets i molt bona setmana, Rosa!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, tu riu però anar tallant trossets petits de cinta (de doble cara, això sí!) per donar volum a les lletres em va portar una bona estona. A més no tenia un paper daurat gruixut i ho vaig tenir que fer amb un prim d'embolicar i se'm doblegava perque no tenia molt cos. Em vaig passar una bona estona, eh? Però tot sigui per una bona germana, Jajaja! Petons i bon cap de setmana per tu també!

      Elimina
  2. Ohhhhhhhhh! què maca!!! m'encanta!!! m'he enamorat dels troquels!!! No havia vist troquels en català!!! i el de la banderola és una passada!!! i el fons xulíssim. I el sobre fantàstic, valia la pena complicar-se la vida, jejeje. Petonets i felicitats per la teva germana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse en nom de les dues. Sí, aquests troquels són una passada. Si et passes pel blog de Basiccrea veuràs tots els models. Petonets

      Elimina
  3. Ohh què xula, m'encanta aquest troquel de la banderola. I per l'altre en català, ja era hora, a mi no m'agrada fer els treballs en anglès, intento que tot sigui personalitzat i em costa trobar coses en català.
    Per cert, el sobre, genial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, jo en troquels són els primers que he trobat en català. En segells ara ja comença a haver més coses. Jo també em resisteixo a utilitzar l'anglès per les meves coses, tret d'alguna paraula tipus love o així. Fins ara si volia alguna paraula me l'havia de construir jo amb troquels d'abecedari però si ja te la donen feta millor. Et dic el mateix que a la Montse, si et passes pel blog de Basiccrea veuràs tots els models que hi ha. Em sembla que al final els hi demanaré una comissió. Jajaja. Petonets

      Elimina