dissabte, 6 de juny del 2015

DUES TARGETES

Després de fer l'última pàgina d'art journal vaig continuar jugant amb el troquel de la finestra i vaig fer aquesta targeta:





M'encanta treballar amb craft, vermell i blanc. I he donat una miqueta més de volum a la finestra amb glossy accents.

I ja posada en el tema, vaig fer una altra targeta ben diferent. Des de que vaig veure la colecció Everlasting d'Autentique, vaig pensar que era ideal per fer treballs masculins. El primer ha sigut aquesta targeta:



Aquesta també l'he decorat una mica per darrera.


A mi m'agrada molt fer targetes i mirar les que fan a molts blogs però últimament només feia una quan tenia un destinatari en concret. A veure si ara torno a agafar la marxa i practico més.

5 comentaris:

  1. Quines targetes més xules, Rosa!. La primera tens raó, el vermell i el kraft queden super bé!. I la segona si que és masculina: m'encanta el detall de la màquina d'escriure amb el missatge!.
    Petonets i bon cap de setmana!!!

    Charo

    ResponElimina
  2. Molt xules totes dues targetes!. La combinació de kraft amb vermell m'ha agradat molt!. I la segona...el detall de la màquina i el missatge és ben bonic!
    Petonets i bon cap de setmana!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo. Sí, a mi també m'agrada aquest segell de la màquina d'escriure i no es veu però el paper està per dins. Petons i bon diumenge!

      Elimina
  3. Què maques les dues!!!! tens raó el craft i el vermell queden perfectes!! de fet el craft queda bé amb tot!!! I la segona és genial!!! els papers ideals i la màquina d'escriure és xulíssima!! A mi també m'encanta fer targetes però no tinc temps per a res!! a veure si arriben ja les vacances i puc posar-me a fer tot allò que em ve de gust!!! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse. La màquina d'escriure és un segell d'un set de Paper Smoches. I aquests papers m'encanten! I les teves targetes són espectaculars!! Va, que ja et queda poc i podràs dedicar més estonetes al scrap. Petonets i bona setmana!

      Elimina