dissabte, 30 d’abril del 2016

TARGETA D'ANIVERSARI

Dimecres passat va ser l'aniversari de la meva germana i avui ho hem celebrat. Com sempre, porto dies i dies donant-li voltes a una targeta per acompanyar el regal però no acabava de trobar-li el què. Avui, com per art de màgia, m'he llevat amb la idea i a tota castanya l'he dut a la pràctica. Havíem quedat per dinar i ha sigut molt estressant. He deixat tota la taula plena d'estris, papers... perque no sé si a vosaltres us passa el mateix però jo per fer una mínima coseta trec un munt de material i estris. Total, que quan he tornat del dinar m'ha tocat recollir-ho tot i ara que ja està tot al seu lloc (per fi!) i que la targeta ja està en poder de la meva germana us l'ensenyo, advertint-vos un cop més que les fotos són bastant dolentes però amb dues excuses: estan fetes mooolt depressa perque havia de marxar i la llum d'avui no era precisament la millor per fer fotos. 
No m'enrotllo més i us l'ensenyo:


Ja veieu que és una targeta molt senzilla però té la seva feineta. Primer he troquel.lat les flors amb un troquel de Paper Smooches en una cartolina negra i després en diferents papers estampats per omplir els forats. Després he col.locat un tros de roba de sac i tot això ho he enganxat amb foam a una cartolina vermella.


Per acabar, he estampat el segell de Moltes Felicitats de Vimongraf (un segell al que l'he tret un partit increïble) en una cartolina blanca i l'he enganxat a sobre d'una cartolina vermella i tot aquest cartellet a sobre de la roba de sac amb foam. 


La veritat és que un  cop acabada quedava resultona. A vosaltres us costa tant fer una targeta? I que consti que aquesta pràcticament és la idea original. Altres vegades el resultat final no es sembla gens a la idea primera. En fi, ara ja puc començar una altra que he de fer per una amiga. Uff! Ara tinc una època a la que se m'acumulen unes quantes targetes. 

Que acabeu de passar bé el cap de setmana i el dilluns torno amb l'agenda creativa!

4 comentaris:

  1. És molt bonica, Rosa!!!. M'agrada molt això d'omplir els forats de papers diferents com si fos una mena de trencadís!!!!
    I si, a mi de vegades em costa fer una targeta (de vegades la primera versió fallida acaba a la brossa) i de vegades surt de forma ràpida i fàcil. La culpa sempre serà de les muses, oi?jajajajaja
    Petonets!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, lo d'omplir els forats queda molt maco però quan són peces petites et fan suar, eh? I evidentment, la culpa és de les muses, jajaja. Petons

      Elimina
  2. M'encanta!! i aquesta vegada no tens raó, les fotos no són dolentes :). El troquel és una xulada i això d'omplir-lo amb diferents papers queda genial!! Si et consola jo també omplo la taula fins que només em queden 10 cm2 per treballar, jajajaja i també acostumo a treballar contrarellotge, sabent que haig de fer una targeta amb un mes d'anticipació sempre em ve la inspiració el darrer dia :O. Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veig que no sóc gens original en els meus defectes. Però no em consola això de "mal de muchos...". Petonets

      Elimina