dilluns, 27 de juny del 2016

AGENDA CREATIVA 41 I ÚLTIMA

Aquí estic de nou amb la meva agenda creativa i aquesta ja serà la darrera entrada de l'agenda. Almenys per aquest any. No sé si el curs que ve continuaré amb una agenda creativa. El que sí és segur és que no repetiré aquest format perque el fet d'aprofitar una agenda escolar ha tingut moltes limitacions, com el no poder utilitzar pintures (perque el paper era molt fi) o no poder posar molt volum (perque això feia que no es tanqués i que no es pogués treballar a la pàgina següent). Però en tot cas estic molt satisfeta de la feina feta. Al ser un projecte petit he pogut portar-lo al dia i m'ha obligat a desconnectar cada dia (o gaire bé cada dia), almenys una estoneta, amb l'ajuda del scrap. Hi ha pàgines millors i pàgines pitjors, però en conjunt el resultat m'agrada bastant.

Bé no m'enrotllo més i passo a ensenyar-vos la feina de la setmana passada:


I en detall:


Fons amb neocolors i unes quantes enganxines de Simple Stories.



Lletres amb un segell de Studio Calico i formiguetes amb un segell de Lawn Fawn.



Plantilla de Tim Holtz i alfabet semitransparent de Studio Calico.



Fons amb neocolors i embossing en calent amb un segell d'Infinimentscrap. No es veu però el de color coure i platejat són metàl.lics.



Fons amb neocolors i un diecut del que no recordo la marca.



Fons amb neocolors. Les flors són d'una plantilla de Tim Holtz. El segell de text és de Sra. Granger. El text és també un segell de Dylusions.

I justament aquesta frase és el final d'aquest projecte i el començament de ves a saber quin altre.



I amb això hem arribat al final. Aquests dies he recordat que no us havia ensenyat com és la meva agenda per fora. Llàstima que no vaig fer una foto de com era originariament  (lletja, lletja)! Però sí us la puc ensenyar un cop tunejada.


Us poso una altra foto un cop retirada la tapa protectora de plàstic per apreciar millor els colors.



El cor interior està fet amb un troquel de Sizzix.

I la part del darrera:



I ara ja sí acabo. Us dono les gràcies a totes les que m'heu seguit setmana a setmana i m'heu deixat els vostres generosos comentaris. Això ha fet que em fos molt més gratificant. Un mil.lió de gràcies! I us espero per aquí ben aviat amb altres coses ben diferents. Que tingueu una bona setmana!

6 comentaris:

  1. Ets una campiona!. Olé!!!jajaja

    M'encanta aquesta nina del Simple Stories...al final caurà, ho veig venir!jajaja. I els fons de la Nit de Sant Joan i el del final els trobo xulíssims!!!

    Petonets i molt bona setmana, Rosa!!! :-D

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també em va agradar molt aquesta nina. La trobo molt simpàtica. Gràcies pels teus comentaris durant tot aquest temps. Molts petonets

      Elimina
  2. Felicitats!! per la constància i la creativitat!!!!
    Un petonàs!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sílvia per passar-te per aquí i per les teves paraules. Molts petonets

      Elimina
  3. Un projecte genial!!! i espero que te n'inventis un altre nou amb el nou curs que no ens pots deixar abandonades, eh? Cada dia ha estat un descobriment, de colors, segells, tècniques!! segur que has gaudit molt i ens has fet gaudir molt. Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse! I sí, la veritat és que m'ho he passat molt bé fent l'agenda. Era una forma de dedicar una estoneta cada dia a crear una cosa diferent. I la prova és que des de que la vaig acabar he fet ben poca cosa de scrap. No sé encara que faré el proper curs però alguna cosa faré. Petonets

      Elimina