dimarts, 15 de novembre del 2016

AGENDA NOVEMBRE - 1

Encara que amb una mica de retràs degut a motius familiars, aquí estic de nou amb l'agenda dels primers 10 dies de novembre. 
























I d'aquí a poc més perque ja estem a dia 15. Ja veig que em tornarà a agafar el toro amb els preparatius de Nadal. Aquest any encara no he començat. O em poso les piles o seran per l'estiu. Necessito dies de més hores. Algú sap on en podria trobar? Jajaja.

4 comentaris:

  1. Aquesta nina de Creativa és molt simpàtica!!jajajajajajaja. M'agrada molt veure tots els fons que arribes a fer!. Aquest últim dels rellotges m'agrada especialment!
    Petonets XXL!!! :-D


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. El segell de la nina és un segell de fusta que vaig comprar a e-bay fa molt de temps. Em va costar molt barat i sempre que penso en fer alguna cosa de compres surt aquest segell. El fons dels rellotges va quedar una mica "xapussa" perque ho volia fer amb una plantilla de rellotges i pintura acrílica negra i es va córrer la pintura. Llavors ho vaig tapar amb més pintura acrílica granat i a sobre vaig estampar un segell de fons de rellotges. Volia que simbolitzés el pas del temps perque aquell dia el meu pare feia 88 anys. Al final, però, no va quedar tan malament, oi? Molts petonets

      Elimina
  2. Molt xules com sempre!!! Jo també m'he fixat amb el segell de la nina, és una cucada!!!! ja la pots proposar per les bosses de l'any vinent de creativa, que les noies barbies aquelles són tan horroroses!!! :). Si descobreixes com multiplicar les hores d'un dia m'avises, eh??? (no sé perquè em serveix a mi donar classes de mates i de física si no puc desvetllar aquests misteris :)). Molts petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la veritat és que les nines de les bosses de Creativa són horroroses! Per sort a mi aquest any em va tocar una de roba que posa "Yo soy creativa" i que no porta el dibuix de les barbies. Jajaja! I sento dir-te que encara no he descobert cap mètode per multiplicar les hores. Petonets i bona setmana!

      Elimina