divendres, 23 de desembre del 2016

AGENDA DESEMBRE - 2

No volia deixar passar més dies sense ensenyar-vos una mica més de la meva agenda creativa. Aquest any, amb això de que les festes cauen en cap de setmana se m'ha tirat el Nadal a sobre sense donar-me compte i vaig molt endarrerida de tot però he procurat treure una estoneta cada dia per continuar amb la meva agenda. Lo del diari de Nadal ja és una altra història. M'ho proposo cada any, compro papers i mil i un ornaments i després es queda en res. Dec tenir una vida molt avorrida però lo de la foto diària ho porto fatal. Però aquest any he decidit que aniria fent alguna foto si es donava l'oportunitat, aniria guardant algunes cosetes i escrivint algunes notes i quan ja passin les festes, amb tranquilitat, imprimiré totes les fotos i faré un diari-album amb tot el que tingui. És un dels meus propòsits d'any nou. A veure si ho aconsegueixo.

I ara sí, ara us ensenyo els dies del mig de desembre de l'agenda:











I fins aquí l'entrada de l'agenda, que suposo que serà la darrera d'aquest tema d'aquest any. Els últims dies de desembre ja us els ensenyaré l'any que ve. 

Volia deixar el felicitar-vos el Nadal per una altra entrada especial però com no sé si hi seré a temps, us ho dic ara: us desitjo a tot@s un molt Bon Nadal en bona companyia, ple d'amor i pau. I que el scrap us acompanyi!!!

4 comentaris:

  1. Te ha quedado chulísimo!
    Muxutxuak y qué pases buenos días!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias! Yo también te deseo lo mejor para estas fiestas! Petonets

      Elimina
  2. Uns fons molt diversos, però alhora molt bonics (m'encanta l'sky line o com es digui això de la silueta de la ciutat!!jajajajajaja).
    Petonets i bon Sant Esteve!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo! El skyline està fet amb una plantilla que és doble. Per una banda ve només la silueta en bloc i per l'altra amb les línies dels edificis. Petonets i bon Sant Esteve per tu també!

      Elimina