diumenge, 4 de desembre del 2016

AGENDA NOVEMBRE - 3

I ja se'ns ha anat un altre mes i hem començat el darrer d'aquest any! La veritat és que el temps se m'escapa volant. Però, va, deixem-nos de tòpics i anem pels últims dies de novembre de la meva agenda creativa.











I ara ja ens posem en mode nadal. I com sempre se m'acumula la feina i tindré que córrer a última hora. Per molt que intenti programar-me no hi ha manera! 

Que acabeu de passar un bon diumenge i una bona setmana per les afortunades que feu pont o ponts. Jo faré setmana "margarida": un dia sí, un dia no... Això últim m'ho va dir una clienta ahir i em va fer molta gràcia.

7 comentaris:

  1. jajajaja...M'ha fet gràcia també això de la setmana "margarida"!!jajaja
    Els fons molt xulos i molt diferents!. M'agraden els segells de les noies!. I per cert, m'ha fet gràcia veure uns papers nadalencs del dia 26...que he fet servir per fer targetes de Nadal!!!jajaja
    Petonets i bon diumenge i millor setmana!!! :-D

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els segells de les noies formen part d'un cub de fusta amb una noia en cada cara que vaig comprar fa temps i em vaig enamorar només veure`l. Em sembla que és alemany. I els papers nadalencs aquests formen part d'un pack enorme que vaig comprar a Creativa, crec que fa dos anys, i que no hi ha manera de que s'acabin, Jajaja. Les caixetes del calendari d'advent també estan folrades amb aquests papers, però em sembla que aquest any tampoc s'acaben. Uff! Petonets i bona setmana!

      Elimina
  2. Tots son bonics, però "invisible" és preciós !!! Tens raó, aquesta setmana dona un respir per la feina endarrerida!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina alegria tornar-te a veure per aquí! El fons que dius no em va quedar realment com volia. Des de que vaig aconseguir aquest segell (vaig anar darrera d'ell molt de temps) tenia la idea en ment. Volia fer un embossing transparent per tal que es veiéssin les siluetes a sota de les pintures però més marcades i sense posar el segell amb tinta negra però em va semblar que no es veien prou i per això vaig estampar a sobre. Però el segell em continua agradant molt i crec que el faré servir sovint. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  3. Aish... que m'he perdut mil entrades i estic molt desconnectada (ja tinc propòsit per l'any vinent). Unes pàgines fantàstiques, però jo com la Sílvia penso que la d'invisible és una passada, la noia també és un segell?? Com sempre ja saps al·lucino veient la teva col·lecció inacabable de segells, aviat et faran fora de casa, jajajaja (o tu faràs fora al teu home i fills perquè no hi cabran, jeje). Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la noia és un segell i a sota està estampat am tinta d'embossing i pòlvores transparents i a sobre amb tinta negra. Llegeix la resposta a la Sílvia i t'assabentaràs de tot el procés. I sí, un dia em faran fora de casa, a mi i als segells i troquels en una maleteta. Jajaja! La veritat és que (pobres!) els vaig colonitzant terreny mica en mica. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
    2. Ah! El segell és de Penny Black i el vaig comprar juntament amb un altre que és un primer pla de la cara, més gran, que segur que el veureu aviat perque m'encanten.

      Elimina