dijous, 1 de desembre del 2016

CALENDARI D'ADVENT

Avui comença desembre i, com cada any, el calendari d'advent marca el principi de totes les tradicions nadalenques. Tot i que els meus fills ja són grans, a mi em continua fent il.lusió fer-lis un calendari d'advent per cada un. I com cada any no m'acabava de decidir per com fer-lo i se'm tirava el temps a sobre (és ja un clàssic del Nadal això també). I l'altre dia, passejant pel Tiger, vaig trobar la solució. Vaig trobar unes capsetes que només calia muntar i a més a un preu assequible. Les capsetes eren aquestes:






i un cop muntades queden així:


D'aquesta manera només em calia decorar els quatre costats i a la tapa posar unes enganxines de Toga amb els números del calendari que havia comprat amb antelació.


Per posar les capsetes vaig agafar una safata daurada i... llestos!


Val a dir que és el primer any que no me'n vaig a dormir a les tantes acabant els calendaris i queda igual de "resultón".

I avui, quan s'han llevat els meus fills ja han pogut començar el seu calendari d'advent.


I amb això queda oficialment inaugurat el Nadal d'aquest any a aquest blog. Properament més!

6 comentaris:

  1. Rosa hola, aquesta idea me la apunta per al any vinent, et convido que passis mes tard per el meu blog pq vegis com le fet jo.
    Glòria Muntanyes d' Scrap

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Glòria per la teva visita. He anat al teu blog però no he trobat el calendari d'advent. Igual no l'has penjat encara? Ho intentaré més tard. Petonets

      Elimina
  2. Què xulo que t'ha quedat!!! M'encanta!!!! i és una idea molt senzilla de fer! me l'apunto! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, aquest any no volia ni podia complicar-me la vida (perque a més el faig per duplicat, un per cada un dels meus fills) i aquestes caixetes em van ressoldre el problema. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  3. Les capsetes aquestes són fantàstiques, Rosa!. El resultat molt bonic!!!
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. I sobretot aquesta vegada ha sigut ràpod. Per primera vegada des de que faig els calendaris d'advent dels meus fills no estan acabats a altes hores de la matinada. Petonets

      Elimina