dimarts, 14 de febrer del 2017

AGENDA FEBRER - 1

Avui, dia de Sant Valentí, no vinc amb cors ni res per l'estil. Vinc amb una altra entrada de la meva agenda, la corresponent als primers dies de febrer. Aquí els teniu:













Fins aviat!!

3 comentaris:

  1. Unes pàgines molt xules!. Sempre penso que tens molta imaginació per fer-hi tants fons diferents!. A mi aviat se m'hauria acabat l'inspiració!!jajajaja
    Petonets i bon dijous!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el fons tampoc són tan diferents però es qüestió de jugar amb diferents tipus de pintures o tintes i amb diferents segells de fons o plantilles. Inclús a vegaades el fons ve donat ja per un paper que enganxo. I dubto molt que si t'ho proposessis no et sortiria una cosa diferent cada dia perque inclús intentant repetir un fons mai surt igual. Petons i bona setmana!

      Elimina
  2. Ai! que m'havia perdut aquesta entrada... aquesta setmana he estat out! Jo com l Charo al·lucino amb els fons i els segells i la constància!!!! M'agrada molt el segel de les cases i els fons del 3, 5 i 9 de febrer!! són una canya!!! jo també seria incapaç, entre d'altres coses perquè això d'embrutar-me no va amb mi jejejeje. Un petonàs i a continuar aquest treball tan xulo!

    ResponElimina