dilluns, 13 de març del 2017

AGENDA MARÇ - 1

Ja torno amb l'agenda. Ja sabeu que he estrenat llibreta i que comença el seté mes d'aquest projecte que em vaig plantejar com anual, o sigui que estem ja a la meitat. Ja sé que hi ha dies més inspirats que altres però m'agrada molt quan miro el que ja he fet fins ara i recordo moments que em van inspirar certes pàgines. Les primeres d'aquesta llibreta són una mica tristes perque hem viscut uns dies difícils per la pérdua d'un amic però aquests dies també formen part de la meva vida i ho tenia que plasmar. 

I ja no m'enrotllo més i us ensenyo les pàgines:












Bé, al llarg de la setmana vaig intentar donar-me a mi mateixa un missatge més esperançador però no estan sent uns dies fàcils per mi en molts sentits i suposo que això es nota a la meva agenda.


6 comentaris:

  1. Ho sento molt, Rosa!. La vida té aquestes coses: a veces és molt bonica i d'altres...
    Una abraçada forta i deixa que surti tot, perque com diu una cançó: "los días grises también forman parte del paisaje".
    Un petonet gegant!!!

    Charo

    ResponElimina
  2. volia dir: a vegades...
    Ja no sé com parlo!!!! jajajaja

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el que té el bilingüisme! Sí, la veritat és que, com he posat en una pàgina, la vida és una barreja de comèdia i tragèdia. Gràcies Charo. Petonets

      Elimina
    2. Unes pàgines precioses, potser perquè realment estan carregades de sentiments. La vida té un punt de duresa i crueltat que sovint és difícil d'assumir (i t'ho diu algú que porta deu anys de la seva vida plens de pèrdues importants i intentant aixecar-se cada dia), però sempre hem de mirar endavant i pensar que els moments viscuts amb aquelles persones ja no s'esborren i són el nostre tresor i el tresor que l'altra persona s'ha emportat amb ella. Cada vegada tinc més clar aquell "carpe diem" de la meva pel·li preferida. Hem de gaudir de cada moment quan és a les nostres mans. I ara deixo de filosofar :). Molts petonets plens d'ànims!

      Elimina
    3. Sí, tens tota la raó. S'ha de mirar endavant i recordar els bons moments i aprofitar els bocins de felicitat que la vida et regala. I quan passen coses d'aquestes és quan t'adones de les petites coses que tens cada dia i que has de gaudir en cada moment. De fet, a l'entrada anterior de l'agenda això és el que diu la pàgina del dia que ens vam assabentar d'aquesta mort. Moltes gràcies per les teves paraules iun petonàs molt gran

      Elimina
  3. La vida ens regala moments bons i d'altres molt difícils de païr, però que al final tot compta a la nostra història... Anims, i sí els dies no tan bons s'ha de plasmar.

    Un petó molt gran

    ResponElimina