dissabte, 25 de març del 2017

AGENDA MARÇ - 2

I després de la ressaca de la Fira Scrap+ de Sitges, aquí estic de nou amb la meva agenda, a la qual podreu veure com he utilitzat algunes de les coses que vaig comprar allà, sobretot plantilles.

I  aquí està el segon bloc del mes de març:












I amb aquesta imatge tan primaveral, encara que per aquí, en vista de la pluja d'ahir i de la baixada de temperatures, sembla que hagi tornat l'hivern, m'acomiado fins a la propera i desitjant-vos unbon i creatiu cap de setmana. Fins aviat!

2 comentaris:

  1. M'agraden tots, però el primer és molt alegre (i mira que jo no era de "color rosa"...com ens hem de veure!!jajajaja). I els del autòmates, que sàpigues que he fet servir els troquelats de robots per fer uns punts de llibre per el repte de 3flowers (els pots veure al meu blog). Queden genials i t'agraeixo novament les "chuches" escraperes que ens vas regalar!!!
    Petonets i bon cap de setmana!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc era gens de rosa, però ara ja no li faig fàstics a cap color. En un moment o altre tots em fan falta. Ja he vist els teus punts de llibre i, com ja t'he dit, m'encanten els dels robots. A la propera vegada, més "xuxes" scraperes que tinc molts més troquels. Així els hi trec més rentabilitat! Petonets i bon cap de setmana per tu també!

      Elimina