dilluns, 20 de març del 2017

CRÒNICA DE LA FIRA SCRAP+ SITGES 2017 - PRIMERA PART

Advertència: Aquesta entrada serà mooolt llarga. Espero no avorrir-vos molt.

Advertencia: Esta entrada será muuuy larga. Espero no aburriros mucho.

Dit això, us diré que per a mi ha sigut un cap de setmana meravellós. He anat a totes les edicions de la Fira i en totes m'ho passat bé però crec que cap l'havia disfrutat tant com aquesta. Pot ser és una qüestió personal però he passat un cap de setmana inolvidable.

Dicho esto, os diré que para mí ha sido un fin de semana maravilloso. He ido a todas las ediciones de la Feria y en todas me lo he pasado bien pero creo que ninguna la había disfrutado tanto como ésta. Puede ser una cuestión personal pero he pasado un fin de semana inolvidable.
 
Per començar us diré que vaig anar divendres a la tarda en companyia de la Marta, amb la que últimament és una mica difícil coincidir per motius aliens a nosaltres. I sempre és un plaer compartir la fira amb ella.

Para empezar os diré que fui el viernes por la tarde en compañía de Marta, con la que últimamente es un poco difícil coincidir por motivos ajenos a nosotras. Y siempre es un placer compartir la feria con ella. 

Després d'unes quantes compres (que ja us ensenyaré més endavant) i de saludar a unes quantes amigues, vam coincidir al voltant d'una taula amb uns cafès amb la Charo, la Montse i l'altra Montse i vam passar una estona molt divertida i molt gratificant. Noies, això ho hem de repetir més sovint perque és terapèutic!

Después de unas cuantas compras (que ya os enseñaré más adelante) y de saludar a unas cuantas amigas, coincidimos alrededor de una mesa con unos cafés con Charo, Montse y la otra Montse i pasamos un rato muy divertido y gratificante. Chicas, esto lo hemos de repetir con más frecuencia porque es terapéutico!
A més d'elles vaig poder abraçar també a l'Aurora Almunia, encantadora com sempre, a la Maria de Marakiscrap (tienes razón Maria, el scrap une), a la Montse Tarter que ara té menys temps per l'scrap per una bona raó que es diu Martí, i a molta altra gent. No anomeno a totes perque de segur que em deixaria algú i no perque fos menys important.

Además de ellas pude abrazar también a Aurora Almunia, encantadora como siempre, a Maria de Marakiscrap (tienes razón Maria, el scrap une), a Montse Tarter que ahora tiene menos tiempo para el scrap por una buena razón llamada Martí, y a mucha otra gente. No los nombro a todas porque seguro que me dejaría a alguien y no porque fuera menos importante.
També vam poder assistir divendres a la tarda a la presentació dels nous productes de l'Aurora que són una passada de bonics. I aquí vaig tenir la gran sort de que en el sorteig em va tocar la magnífica bossa pels papers que ha dissenyat:

También pudimos asistir el viernes por la tarde a la presentación de los nuevos productos de Aurora que son una pasada de bonitos. Y aquí tuve la gran suerte de que en el sorteo me tocara la magnífic bolsa para los papeles que ha diseñado:


Ja us l'enseyarè quan l'hagi alterat però en la següent foto podeu veure una alterada per ella.

Ya os la enseñaré cuando la haya alrerado pero en la siguiente foto podeis ver una alterada por ella.


Val a dir que vaig carretejar la càmera els dos dies que vaig anar a la fira i que aquesta és l'única foto que vaig fer (millor dit, va fer la Marta). Sóc un desastre! Cada any la porto i després se m'oblida fer fotos i quan arribo a casa em sap greu perque no coincideixo fàcilment amb algunes persones i penso com m'hagués agradat tenir reflectits tots aquests moments. Però em dic que el més important és haver-los viscut.

Hay que decir que cargué con la cámara los dos días que fui a la feria y que ésta es la única foto que hice (mejor dicho, hizo Marta). Soy un desastre! Cada año la llevo y después se me olvida hacer fotos y cuando llego a casa me sabe mal porque no coincido fácilmente con algunas personas y pienso cómo me gustaría tener reflejados todos esos momentos. Pero me digo que lo más importante es haberlos vivido.

També vaig poder conèixer a la Patricia i dir-li que sóc una fan incondicional dels seus apunts scraperos (si no los conoceis, os recomiendo que paseis por su blog y los leais).

También  pude conocer a Patricia y decirle que soy una fan incondicional de sus apuntes scraperos (si no los conoceis, os recomiendo que paseis por su blog y los leais).
Ara us ensenyo les meves compres abans de passar a la crònica del dissabte (ja us he avisat de que l'entrada seria llarga!).

Ahora os enseño mis compras antes de pasar a la crónica del sábado (ya os he avisado de que la entrada seria larga!).
 
En primer lloc (com no?) segells:

En primer lugar (¿cómo no?) sellos:


He de dir amb orgull que, tret dels meus estimats segells Carabelle, tots els altres estan dissenyats i fets aquí. Encara recordo que quan vaig començar en l'scrap no hi havia res en català ni en castellà i l'emoció que vam sentir quan van començar a aparèixer els primers. Per sort, ara és cada vegada més freqüent i és un gust poder scrapejar en el teu idioma.

He de decir con orgullo que, aparte de mis queridos sellos Carabelle, todos los demás estan diseñados y hechos aquí. Aún recuerdo que cuando empecé en el scrap no había nada en catalán ni en castellano y la emoción que sentimos cuando empezaron a aparecer los primeros. Por suerte, ahora es cada vez más frecuente y es un gusto poder scrapear en tu idioma.
Seguim amb el segon vici, les plantilles:

Seguimos con el segundo vicio, las plantillas:

Com podeu veure, a aquest terreny també han arribat les marques d'aquí, amb dues dissenyadores d'excepció: l'Aurora Almunia ("Con hilos") i la Sílvia Santoyo ("La vida creativa").

Como podeis ver, a este terreno también han llegado las marcas de aquí, con dos diseñadoras de excepción: Aurora Almunia ("Con hilos") y Silvia Santoyo ("La vida creativa").
Seguim amb papers. Continuament em dic que no puc comprar més papers fins que no gasti els que tinc, però vaig veure els nous de Stampam i no em vaig poder (ni voler) resistir. 

Seguimos con papeles. Continuamente me digo que no puedo comprar más papeles hasta que no gaste los que tengo, pero vi los nuevos de Stampam y no pude (no quise) resistirme.

I que em dieu de les enganxines de Stampam i Sweet Moma?

Y ¿que me decís de las pegatinas de Stampam y Sweet Moma?
Per últim, uns capritxets de res:

Por último, unos caprichitos de nada:


Aissh! Que m'havia deixat una cosa! Amb les meves ànsies per tenir un stencil d'un mapamundi, me'l vaig emportar sense haver donat temps a que l'empaquetèssin:

Aissh! Me había olvidado una cosa! Con mis ansias por tener un  stencil de un mapamundi, me lo llevé sin haber dado tiempo a que lo empaquetaran:
 


Per si ho voleu saber, és de Stampam.

Por si lo quereis saber, es de Stampam.
Em sembla que això s'està allargant massa i que és millor continuar demà perque encara em queden moltes coses per explicar.

Me parece que esto se está alargando demasiado y que es mejor continuar mañana porque aún me quedan muchas cosas por explicar.

Però abans d'acabar avui, vull fer una menció especial a l'organització de la Fira i, sobretot a l'Esther Segura, que és l'ànima que mou tot això i que fa que cada any sigui millor. Gràcies Esther per oferir-nos aquest cap de setmana tan màgic. I aquest any vull donar-li les gràcies també pel Scrap journal, una idea genial i que a mi, tan amant dels llibres, m'ha agradat particularment. No em canso de mirar-lo! Vull també donar les gràcies a totes les persones que han participat per a que això sigui possible.

Pero antes de acabar hoy, quiero hacer una mención especial a la organización de la Feria y, sobretodo, a Esther Segura, que és el alma que mueve todo esto y que cada año sea mejor. Gracias Esther, por ofrecernos este fin de semana tan mágico. I este año quiero darle las gracias también por el Scrap journal, una idea genial y que, a mi, tan amante de los libros, me ha gustado particularmente. No me canso de mirarlo! Quiero también dar las gracias a todas las personas que han participado para que esto sea posible.

M'acomiado per avui ensenyant-vos una xapa que em va dissenyar el meu fill la nit abans amb el meu logo per tal de que la lluís a la Fira. Gràcies Guillem!

Me despido por hoy enseñándoos una chapa que me diseñó mi hijo la noche antes con mi logo para que la luciera en la Feria. Gracias Guillem!


I ara sí que me'n vaig per avui però amenaço amb tornar demà! Jajaja!

Y ahora sí que me voy por hoy pero amenazo con volver mañana! Jajaja!

Si heu arribat fins aquí, us mereixeu un premi!

Si habeis llegado hasta aquí, os mereceis un premio!

8 comentaris:

  1. He arribat al final, que consti!!!jajajajaja
    Primer de tot: em va encantar trobar-te i gaudir de la tarda en la teva companyia i la resta de noies! S'ha de repetir més sovint, és cert!!!jajajaja
    Sobre les compres: vaig demanar-me a la seva botiga online (Etsy) el segell de Sant Jordi de Dunaon i és fantàstic (l'he estrenat aquesta tarda!!!).
    Veig que, apart de les plantilles dels núvols i la pluja (tot junt!!jaajajajaja) també has comprat un altre núvol amb pluja incorporada a mode de troquel!. Per cert, m'acabo d'enamorar de la plantilla amb bombetes...quina xulada!
    I sobre Aurora, ja et vaig dir: jo vaig fer un taller amb ella i em va encantar com a persona i com a tallerista (repetiré segur amb ella).
    Espero la crònica de demà!
    Petonets i bona setmana!!!!! :-D

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la teva fidelitat Charo! I sí, va ser una tarda estupenda i encara somric quan penso en la Carmelita. La plantilla de les bombetes la vaig comprar a Marakiscrap. Ja l'havia vist per internet i estava a la meva llista. Petonets i a veure si és veritat que ens veiem aviat!

      Elimina
  2. Ei! que jo també he arribat al final, eh??? Al final vas comprar moooooltttt, jo no tant, jajajaja, però m'ho vaig passar molt bé, cosa rara en mi, va ser una fira més sociabilitzadora que compradora :). Em va encantar trobar-te i xerrar una estoneta i síiiiiiiiii, sens dubte, ho hem de repetir més sovint, que sempre és gratificant i divertit, ah! i estic encantada amb el teu regalet :). Molts petonets i esperaré la segona part impacient.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies també per la teva fidelitat. I sí, al final vaig comprar molt! Débil que és una! M'encantarà veure com fas servir els meus detallets en els teus treballs. I sí, ho hem de repetir aviat. Petonets

      Elimina
  3. I jo també ho he llegit de punta a punta....gràcies per venir cada any i per les teves paraules.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Esther. Un cop més gràcies a tu per fer-ho possible. Petons

      Elimina
  4. Una crónica fantástica!!!!!!! Y tus compras geniales Rosa!!!!!!
    Deseanfo veg que haces con ellas, pirque seguro que salen proyectos preciosos!
    Muxutxuak 😘
    Voy a ver la segunda parte! 😝

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias. Sí, ya irás viendo como las uso. De hecho, algunos stencils ya los he estrenado porque no podía aguantar más. Petonets

      Elimina