dimarts, 21 de març del 2017

CRÒNICA DE LA FIRA SCRAP+ SITGES 2017 - SEGONA PART

I aquí estic amb la segona part de la crònica, la corresponent al dissabte.

Y aquí estoy con la segunda parte de la crónica, la correspondiente al sábado.
 
En principi jo no hi pensava anar de nou dissabte perque tenia assumptes familiars al matí però, per una altra banda, em sabia molt de greu perdre'm el Nexus perque és una activitat que m'agrada molt per lo que té de retrobament amb moltes scraperes que no he pogut veure durant la fira. Per a mi, és com el moment àlgid del cap de setmana de Fira.

En principio yo no pensaba ir de nuevo el sábado porque tenia asuntos familiares por la mañana pero, por otro lado, me sabía muy mal perderme el Nexus porque es una actividad que me gusta mucho por lo que tiene de reencuentro con muchas scraperas que no he podido ver durante la feria. Para mí, es como el momento cumbre del fin de semana de Feria.
 
Però, quan vaig saber que una de les persones que estaria dirigint aquesta activitat era la Sílvia (una scrapera a la que estimo molt i una artista com una casa) ja no vaig tenir més dubtes, vaig enredar el meu marit per tal de que em vingués a buscar a la nit (no podia baixar en tren perque era tard) i em vaig apuntar.

Pero, cuando supe que una de las personas que estaria dirigiendo esta actividad era Sílvia (una scrapera a la que quiero mucho y una artista como una casa) ya no tuve más dudad, lié a mi marido para que me viniera a buscar por la noche (ya no podía bajar en tren porque era tarde) y me apunté.
 

Així que, un cop enllestits els meus afers familiars, vaig marxar un altre cop cap a Sitges al migdia per arribar a dinar allà.

Así que, una vez dejé listos mis asuntos familiares, me fui otra vez a Sitges al mediodía, para llegar a comer allí.
 
Quan vaig arribar a Sitges vaig anar directament a veure l'exposició Art+, una altra de les grans cites de la fira i que el dia abans, amb tantes trobades, no ens va donar temps a visitar. Aquest any també he participat amb un layout (que us ensenyaré en detall en una entrada dedicada només a això) i sempre em meravella com partint d'uns mateixos requisits, cadasqú fa la seva interpretació i com són de diferentes.

Cuando llegué a Sitges, fui directamente a ver la exposición Art+, otra de las grandes citas de la Feria y que el día antes, con tantos encuentros, no nos dio tiempo a visitar. Este año también he participado con un layout (que os enseñaré en detalle en una entrada dedicada nada más que a eso) y siempre me maravilla como partiendo de unos mismos requisitos, cada uno hace su interpretación y como son de diferentes.
 
Mentre visitava l'exposició (i just davant del seu espectacular treball) vaig poder abraçar a l'Alícia Artigas i un moment després a la Raquel Reyes, dues grans mestres, de les que tinc el plaer d'haver sigut alumna en més d'una ocasió.

Mientras visitaba la exposición (y justo delante de su espectacular trabajo) pude abrazar a Alicia Artigas y un momento después a Raquel Reyes, dos grandes maestras, de las que tengo el placer de haber sido alumna en más de una ocasión.
 
I després un retrobament molt esperat amb la Sílvia Grau. Vivim a la mateixa ciutat i bastant a prop tenint en compte les distàncies d'una gran ciutat però la vida fa que no poguem coincidir moltes vegades. Com va dir la Sílvia al Nexus, moltes vegades la vida se'ns escapa de dilluns a divendres. I aquesta fira és un bon moment pel retrobament. 

Y después, un reencuentro muy esperado con Silvia Grau. Vivimos en la misma ciudad y bastante cerca teniendo en cuenta las distancias de una gran ciudad pero la vida hace que no podamos coincidir muchas veces. Como dijo Silvia en Nexus, muchas veces la vida se nos escapa de lunes a viernes. Y esta feria es un buen momento para el reencuentro.
 
Vam dinar en companyia de la Dínia y la Montse i va ser un dinar molt agradable.

Comimos en compañía de Dínia y Montse y fue una comida muy agradable.

A la sortida vaig poder aconseguir un altre dels propósiys d'aquesta fira, conèixer a la persona que hi ha darrera de Hatty scrap place, un blog que heu vist esmentat a aquest blog moltes vegades. No vam parlar molt perque estava a mig dinar (perdó per fer que te'l mengèssis fred!) però em va encantar conèixer-la.

A la salida pude conseguir otro de los propósitos de esta feria, conocer a la persona que está detrás de Hatty scrap place, un blog que sigo y que habeis visto mencionado en este blog muchas veces. No hablamos mucho porque estaba en medio de la comida (perdón por hacer que te la comieras fría!) pero me encantó conocerla. 

I després d'una tarda de xerrar i passejar va arribar l'hora del Nexus, on vaig poder abraçar a altres amigues que no havia vist encara.

Y despues de una tarde de charla y de pasear llegó la hora del Nexus, donde pude abrazar a otras amigas que no había visto todavía.
 
La Sílvia ens va ensenyar a fer un mini-àlbum molt senzill però molt bonic com és ella i com totes les coses que fa. No l'he acabat però us ensenyo la portada, amb tocs "paperpautat".

Sílvia nos enseñó a hacer un mini-album muy sencillo pero muy bonito como es ella y como todas las cosas que hace. No lo he acabado pero os enseño la portada, con toques "paperpautat".


Després la Lola Fons ens va parlar dels viatges i com encabir-los en un àlbum. Va fer unes propostes molt interessants, encara que he de dir que jo em veig incapaç de llençar res dels records que he guardat d'un viatge com ella proposava després d'haver acabat l'album ("diogenera" que és una!).

Después Lola Fons nos habló de los viajes y como meterlos en un álbum. Hizo unas propuestas muy interesantes, aunque he de decir que yo me veo incapaz de tirar nada de los recuerdos que he guardado de un viaje como ella proponía despuñes de haber acabado el album ("diogenera" que es una!)
 
Us he de dir que va ser un gust enorme compartir aquests moments amb l'Aurora, la Maria, la Teresa (a la que he conegut a aquesta fira), la Dínia i menció especial a la Desi que venia des de Gran Canària per passar aquests dies amb nosaltres i que em va fer riure molt amb les seves expressions canàries. En part, he traduit aquestes entrades pensant en ella per si arriba a llegir-les. Només he anomenat aquestes persones perque era les que tenia més a prop i amb les que podia parlar mentre treballavem. Però érem moltes més, com la Sílvia Santoyo, que va tenir el detall de firmar-me un dels seus stencils que havia comprat.

Os he de decir que fue un gusto enorme compartir estos momentos con Aurora, Maria, Teresa (a la que he conocido en esta feria), Dínia y especial mención a Desi que venia desde Gran Canaria para pasar estos días con nosotras y que nos hizo reir mucho con sus expresiones canarias. En parte, he traducido estas entradas pensando en ella por si llegaba a leerlas. Sólo he nombrado estas personas porque eran las que tenia más cerca y con las que podía hablar mentre trabajábamos. Pero eran muchas más, como Silvia Santoyo, que tuvo el detalle de firmarme uno de sus stencils que yo había comprado.


Un cop acabada l'activitat, mentre preniem un piscolabis van continuar els riures i va arribar el moment d'acomiadar-me de tothom. Algunes les veuré més aviat i altres trigaré més però avui ja tinc ganes de tornar a veure-les a totes un altre cop.

Una vez acabada la actividad, mientras tomábamos un piscolabis, continuaron las risas y llegó el momento de despedirme de todas. Algunas las veré más pronto y a otras tardaré más pero hoy ya tengo ganas de volver a verlas a todas otra vez.
 
I fins aquí la crònica del Scrap+ d'aquest any que, com ja vaig dir ahir, he  gaudit moltíssim. Gràcies a totes les que heu estat en algun moment amb mi aquest cap de setmana i que heu colaborat a que hagi sigut tan especial.

Y hasta aquí la crónica de Scrap+ de este año que, como ya  dije ayer, he disfrutado muchísimo. Gracias a todas las que habeis estadoen algun momento conmigo este fin de semana y que habeis colaborado a que haya sido tan especial.
 
I com sempre, gràcies Esther per fer-ho possible!

Y como siempre, gracias Esther por hacerlo posible!

10 comentaris:

  1. Rosa y sin foto! Vaya par!
    Fue genial conocerte!!!!! Y porla comida ni te preocupes que preguero darte un achuchón 😝
    Ya tengo excusa para volver el año que viene, que fui un plan disfrute y no hice muchas fotos!!!
    Muxutxuak 😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues serás bienvenida de nuevo y espero que la próxima vez sí que haya foto de nosotras dos. Petonets

      Elimina
  2. Una crònica molt maca, Rosa!. Es nota que ho vas gaudir molt!. I l'àlbum de Sílvia és fantàstic..."toque" Paperpautat total!!jajajaja
    Petonets!!!!
    Ahhh i jo sí llanço tot el que porto d'un viatje!jajaja. Abans no, però tots els tickets i coses semblants s'esborren i jo només em quedo amb les fotos!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la veritat és que m'ho vaig passar molt bé i tinc un gran record. L'àlbum és una monada ia la Sílvia una gran artista. Els tickets sí que els tiro, eh? però les targetes, bitllets de transports, bosses de paper dels museus o monuments...no! Algun dia hauré de fer una buidada a fons. L'únic "avantatge" és que ara no viatjo tant com abans (snif!). Petonets

      Elimina
  3. Gràcies a tu per any rera any estar present

    ResponElimina
  4. Jo et dic el mateix que la Charo, es nota que t'ho vas passar d'allò més bé!!! és genial poder compartir aquests moments amb persones que potser són molt llunyanes però a qui ens apropa el món de l'scrap. Jo malgrat no anar a aquestes trobades (ja saps que sóc associal, jajajaja) estic molt contenta de totes les persones que han entrat a la meva vida per l'scrap, per a mi ha és una experiència meravellosa. Ara a esperar a l'any vinent :). Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, espero que no triguem tant a veure'ns! I jo també estic molt contenta per la gent que m'ha aportat l'scrap. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  5. Rosa, una crònica preciosa, que consti que he llegit les dues i espero la tercera sobre el Layout!!!! que puc dir... jo també ho vaig passar genial i em va fer molta il.lussió que vinguesis malgrat no era gens fàcil!!! una abraçada molt gran i espero que ens veiem ben aviat!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també ho espero. Va ser un dia molt agradable. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina