dimecres, 22 de març del 2017

LO PER L'EXPOSICIÓ ART+ DE LA FIRA SCRAP+ DE SITGES

Aquesta serà la darrera entrada dedicada a la Fira Scrap+ d'aquest any i avui us ensenyaré el layout que vaig preparar per l'exposició Art+. Ja sabeu que aquest és un format en el que jo no treballo gaire, però per mi és un honor que comptin amb mi en aquesta ocasió.

Esta será la última entrada dedicada a la Feria Scrap+ de este año y hoy os enseñaré el layout que preparé para la exposición Art+. Ya sabeis que este es un formato en el que yo no trabajo demasiado, pero para mí es un honor que cuenten conmigo en esta ocasión.
 
La consigna d'aquest any era el títol "Se hace camino al andar". Jo vaig voler plasmar el que han sigut per mi aquests 5 anys de fira. I aquest és el resultat:

La consigna de este año era el título "Se hace camino al andar". Yo quise plasmar lo que han sigo para mí estos 5 años de feria. Y este es el resultado:
 


Al veure el títol que havia de tenir el LO vaig pensar en la resta del poema i vaig començar per una altre vers: "... y al volver la vista atrás...".

Al ver el título que tenía que tener el LO pensé en el resto del poema y comencé por otro verso: "... y al volver la vista atrás...".
  


Llavors, vaig decidir fer una cadena de fotos, amb una dedicada a cada any de la fira. No tenia moltes fotos perque ja sabeu que sempre se m'oblida fer-ne. La primera és una foto "robada" del blog de la Fira.

Entonces decidí hacer una cadena de fotos, con una dedicada a cada año de la feria. No tenia muchas fotos porque ya sabeis que siempre se me olvida hacerlas. La primera foto es una foto "robada" del blog de la Feria.



Les dues següents reflexen les fires compartides amb la Marta i amb altres amigues. L'amistat com a fil conductor, un ingredient molt important en tots aquests anys de fira.

Las dos siguientes reflejan las ferias compartidas con Marta y otras amigas. La amistad como hilo conductor, un ingrediente muy importante en todos estos años de feria.



Per si no ho sabeu, els tres primers anys de la fira el temps va ser l'única nota desagradable dels caps de setmana de fira, però al quart any (l'any passat) la cosa va canviar i vam tenir un cap de setmana de temps esplèndid i aquest any també hem tingut molt bon temps. 

Por si no lo sabeis, los tres primeros años de la feria el tiempo fue la única nota desagradabe de los fines de semana de feria, pero el cuarto año (el año pasado) la cosa cambió y tuvimos un fin de semana de tiempo espléndido y este año también hemos tenido muy buen tiempo.
 




I a la d'aquest any, hi ha les passes que ens porten cap endavant.

Y en la de este año, estan los pasos que nos llevan hacia adelante,
 
Com podeu veure, els colors són bàsicament blaus, com ja és habitual. No sé perquè però sempre em surten aquests colors quan penso en la Fira Scrap+. Suposo que és la influència del mar.

Como podeis ver, los colores son básicamente azules, como ya es habitual. No se porqué pero siempre me salen estos colores cuando pienso en la Feria Scrap+. Supongo que es la influencia del mar.
 
El fons el vaig fer amb pinzellades d'aquarel.les de diferents tons de blau i esquitxades de pintura daurada per simbolitzar la sorra.

El fondo lo hice con pinceladas de acuarelas de diferentes tonos de azul y salpicaduras de pintura dorada para simbolizar la arena.

I fins aquí la Fira Scrap+ 2017, un any més ha superat amb escreix les meves expectatives i formarà part dels meus bons records. I vosaltres? com heu viscut aquesta fira?

Y hasta aquí la Feria Scrap+ 2017, un año más ha superado con creces mis expectativas y formará parte de mis buenos recuerdos. ¿Y vosotras? ¿Como habeis vivido esta feria?

4 comentaris:

  1. Sí, el vaig veure i tinc una foto del teu LO de record #quelosepas!!!jajajajaja
    Em va agradar molt les fotos com fil conductor!!!.
    Jo a la fira vaig parlar...més que comprar!!jajajajaja
    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo, com vaig anar dos dies, vaig tenir temps per tot, per comprar, per parlar, per riure. I em fa molta il.lusió que em diguis que tens una foto de record. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  2. Un LO rodó!!!! em va encantar veure'm en una foto, ostres si que fa anys que ens coneixem!!! com passa el temps :). M'agrada molt el fons i la idea de les fotos dels diferents anys. Jo vaig comprar més que la Charo però també vaig xerrar molt :). Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. I perque no tenim cap foto de la primera edició! Però també ens vam trobar i la Raquel ens va posar cara a les dues. Em sembla que va ser ahir i ja han passat 5 anys! Lo de les fotos és en lo primer que vaig pensar al sentir el títol i la pena era que no tenia unes fotos millors. Però per plasmar la idea ja hi ha prou, no? Petonets i espero compartir moltes més moments i fires amb vosaltres. Petonets

      Elimina