divendres, 3 de març del 2017

TAGS DYLSUIONS PAINT 6

Avui ja us ensenyo l'últim tag dels que tenia endarrerits i també és fruit d'una tècnica que m'encanta. Es tracta d'aplicar la pintura amb una targeta de crèdit vella i després fer unes marques amb la mateixa targeta (vídeo aquí). L'efecte m'agrada molt.


I fins aquí els tags endarrerits. Demà us ensenyaré el d'aquesta setmana i ja estaré al dia. Prova aconseguida!

Fins demà!

6 comentaris:

  1. M'encanta aquest efecte!!!
    Petonets i bon cap de setmana, Rosa!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí!! A mi també m'agrada molt com queda. Petonets i bon cap de setmana per tu també!

      Elimina
  2. Ja m'he tornat a perdre unes quantes entrades! i és que estàs molt productiva i no dono abast, jejeje... M'encanten tots!!! i sí... tens raó... m'hauria d'animar però la darrera vegada que vaig treure un pot de pintura en spray em va caure i ara tinc tota la taula de color rosa jajajaja, crec que continuaré amb els meus papers i tisores malgrat que quan vegi el resultat m'encanti! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és com tot. S'ha de treballar amb protecció! Jajaja. De totes maneres, si no t'agrada el color rosa, la propera vegada li tires un altre color. Jajaja! Com diuen en castellà: "Son gajes del oficio". I tranquil.la, que aquest ritme trepidant de publicacions s'ha acabat de moment perque ara ja m'he posat al dia i hi haurà un tag setmanal. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  3. Esta técnica es genial y a ti te ha quedado de lujo
    Muxutxuak

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias. La verdad es que me encanta como queda. Repetiré. Petonets

      Elimina