dissabte, 22 d’abril del 2017

ALBUM AMSTERDAM

Avui no vinc amb un tag, sino amb un àlbum que he fet de forma super-express. Us explico: el meu fill ha marxat aquesta setmana amb una amiga a Amsterdam i ahir era l'aniversari d'aquesta amiga. O sigui que dimarts, el meu fill em va dir que si podia fer un àlbum per regalar-li amb fotos del viatge. El problema és que tenia moltíssimes fotos, de les quals va escollir una petita selecció, que em va passar el dimecres al vespre. I ja em veus a mi, el dijous fent l'àlbum fins altes hores de la matinada. He de dir que tots els detallets els vaig afegir ahir mateix perque ja no donava per més. Però també he de dir que, donat el poc temps que tenia i que m'havia d'arreglar amb el material que tenia, estic prou satisfeta del resultat (per alguna cosa ha de servir acumular i acumular!).

Ja no m'enrotllo més i us ensenyo les fotos (fetes com sempre, depresa i corrents perque se l'havia d'emportar) que no són poques. Seieu i mireu.

Nota: abans de començar us diré que l'àlbum té unes mides de 20x20 i que els papers utilitzats són d'un stack antic de Pink Paislee que es diu "Atlas" i que tenia reservat per l'àlbum del viatge a Berlin de fa dos anys que encara no he fet, excepte el de la portada que tenia reservat per un àlbum d'Holanda també aparcat i del que no recordo la marca però que vaig comprar a una botiga on-line americana fa temps.

Bé, i aquí el teniu:



































I fins aquí l'àlbum. També li vaig fer un envoltori de forma ràpida.



No he explicat res de cada pàgina perque sino l'entrada s'hagués fet interminable però si voleu conèixer algun detall pregunteu. I si heu aguantat fins aquí, ¡¡¡¡moltes gràcies per la vostra atenció!!! 

Bona diada de Sant Jordi per tothom!!

4 comentaris:

  1. M'encanta aquest àlbum Rosa!!!!. És molt xulo i la portada no em pot agradar més (el paper més adient impossible!!ajajajaja) i els despegables de dintre m'han agradat molt!
    I una pregunta: el "sí, sí...pero dame mi café"...és un segell???...o una enganxina?? #queremossaber jajajaja
    Petonets i Bon Sant Jordi!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo. La veritat és que encara que el fes amb presses, m'agrada força el resultat. I sí, el paper era perfecte. El "sí, sí..." és un segell de YOY scrap i vaig pensar de seguida en ell quan vaig veure la cara de clapats que feien tots dos. Petonets i bona setmana!

      Elimina
  2. Un àlbum preciós!!! Com diu la Charo, semblava que els papers estaven fets per aquest àlbum i la bicicleta de la portada queda divina!! (i me'n vas regalar una igual!!! :)). Tot i que dius que està fet a tota pressa els detallets són perfectes i segur que serà un regal que li haurà encantat, un record preciós d'aquells dies. Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, els papers semblen comprats per l'ocasió! És el que té tenir la síndrome diogenera d'acumular material, que de tant en quant hi ha alguna cosa que es fa servir, jajaja. Perdona per no haver-te contestat abans però últimament estic una mica desconectada de tot. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina