dimarts, 18 d’abril del 2017

TAGS DYLUSIONS PAINT 10

Avui torno amb una altra entrada dels tags fets amb Dylusions Paint. He estat uns dies allunyada del blog per una raó molt trista. Si fa gaire bé dos mesos us parlava de la mort d'un amic, avui he de parlar d'una altra mort més propera, la del germà petit del meu marit just abans de Setmana Santa. Les dues morts, sobtades, de persones joves i amb un mes i mig de diferència, m'han fet reflexionar més que mai sobre lo efímers que som i de com és d'inútil preocupar-nos per coses a les que de vegades li donem una importància excessiva quan en realitat en moments com aquest ens adonem que no val la pena. I també com d'importants són les persones que tenim a prop, les abraçades, els petons, les carícies... i demostrar com les estimem. I un altre cop, el scrap ha sigut durant aquests últims dies, una bona teràpia per no pensar moltes vegades i per plasmar en les pàgines de la meva agenda l'angoixa i la tristor d'aquests dies. Més endavant ja us les ensenyaré.

Aquests dies de Setmana Santa ens han servit per descansar, per dedicar-nos més temps familiar, per endreçar coses... I també he aprofitat per posar-me al dia amb els tags Dylusions Paint. Avui us ensenyo els que fan el número 10 (el vídeo el podeu veure aquí). En ells he estampat amb tinta negra sobre dos tags als que he aplicat pintures Dylusions amb un aplicador. He fet dos. En el primer he aplicat dos colors que he barrejat i en el segon un sol color.



Al primer se'm va moure una mica el segell, però no em desagrada del tot l'efecte i no tenia ganes de repetir-lo-

En el segon em vaig prendre la llicència de donar-li uns tocs amb un retolador de gel blanc.

Demà us ensenyaré més tags per no fer l'entrada massa llarga. Fins demà.

6 comentaris:

  1. T'havia enyorat aquests dies! i jo pensant que estaves de vacances de Setmana Santa!! Les morts sobtades a una edat inesperada impacten moltíssim i certament et fan replantejar moltes coses. Jo ho he viscut en la pròpia pell i sé com són aquests moments de durs. Certament només tenim l'ara i sovint no l'aprofitem, és per això que cal gaudir al màxim de cada instant, compartir, estimar, ... ser nosaltres mateixos i intentar fer el que ens fa sentir feliços i m'alegro que l'scrap sigui una d'aquestes coses que t'ha donat una mica d'aire aquests dies. Els tags són genials, el primer malgrat que el segell s'hagi mogut m'encanta! és molt primaveral. Una abraçada molt i molt forta!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse per les teves paraules. La veritat és que portem un any molt dolent i que es fa difícil tirar endavant. Et sents trista, enfadada amb la realitat, impotent... Bé, que t'he d'explicar? Però, malgrat tot, s'ha de tirar endavant. Petonets

      Elimina
  2. Ho sento molt, Rosa!. Jo, com la Montse, pensava que estaves desconnectant de la Semana Santa (o gaudint d'ella, millor dit). I sí, només tenim l'ara però sempre vivim pensant que som inmortals i crec que per això no acabem de gaudir del dia a dia, que finalment...és l'unic veritable i cert que tenim.
    Una forta abraçada a tota la família!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gr+acies Charo. Sí, realment no ens adonem de lo bé que estem quan estem bé. Petonets

      Elimina
  3. Vaya Rosa, lo siento muchísimo, un abrazo enorme preciosa!
    Esta vida es super injusta!
    Los tags preciosos, pero vaya esto sobra, con el post tan especial que has escrito
    Un beso enorme

    ResponElimina
    Respostes
    1. De todas maneras gracias por tus palabras. Besitos

      Elimina