dissabte, 13 de maig del 2017

AGENDA ABRIL - 3

I aquí teniu l'última entrega del mes d'abril. Increïble, però cert. He aconseguit posar-me al dia aquesta setmana amb les entrades dels tags i de l'agenda! Si heu seguit totes les entrades i no us ha agafat un empatx, gràcies, perque això vol dir que sou molt considerades. Va, no m'enrotllo més i us ensenyo les últimes pàgines d'abril:











Ja sabeu que no comento cada dia tot els materials que faig servir per no fer això etern però avui em feia gr¡acia comentar-vos que la fitxa que hi ha al dia 30 és una fitxa de color rosa. La vaig trobar en un paquet en el que també van en color groc, blau i verd. Les vaig comprar a una botiga que es diu Tedi, tipus basar. Em sembla que és una cadena alemanya però hi ha molt material de manualitats (a més de moltes altres coses) a molt baix preu i és divertit passar-se de tant en quant per allà. 

De totes maneres, com sempre us dic, si voleu saber alguna cosa dels materials o tècniques emprats algun dia, pregunteu i amb molt de gust us contestaré.

Ara només em queda fer les fotos dels primers dies de maig i d'alguna coseta més que he anat fent aquests dies i ja m'hauré posat totalment al dia. Que tingueu un bon cap de setmana!

4 comentaris:

  1. Uns fons molt diversos i molt bonics!!!
    I millor que no fiquin una botiga Tedi aquí a Tarraco perquè em faria usuària i no fa falta!!!jajajajajaja
    Petonets i bon diumenge!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, les temptacions augmenten. Em sembla que de botigues Tedi a Barcelona només hi ha dues i una està a prop de casa.I passa com amb el Tiger o amb Ikea, que com són coses barates,vas agafant i agafant i quan arribes a la caixa, clatellada! En fi, com sempre dic, la carn és dèbil. Petonets i bon dimarts!

      Elimina
  2. Aish senyor! que m'he perdut tres entrades!!! i les acabo de mirar totes de raig i no m'he empatxat, eh??? m'encanten tots els fons, al·lucino cada dia més amb ells i com pots crear-ne tants i tant diferents. Jo continuo sent incapaç, la mandra em supera. També m'encanta la col·lecció de segells que tens, m'he enamorat de la nena al sofà, quina monada!!! i el drac de les anteriors entrades. En fi... que continuïs amb aquest projecte tan xulo. Molts petoents

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que la setmana passada va ser molt intensa en entrades al blog. El tenia molt endarrerit i ho vaig posar al dia de cop. I sí,lo dels segells és una debilitat meva (i en tinc tantes!) però em dic que ja no compraré més si no són molt especials i torno a caure. Els de la nena i el drac que anomenes són de les últimes adquisicions de My Favorite Things i els dos van ser amor a primera vista, juntament amb els d'unicorns que surt també a l'agenda. Comli deia abans a la Charo, la carn és dèbil. Gràcies per la visita. Petonets i que tinguis un bon dimaarts!

      Elimina