dimecres, 17 de maig del 2017

AGENDA MAIG - 1

Sí, sí, continúo amb l'agenda. I aquesta vegada us ensenyo els primers 10 dies del mes de maig, sense un excessiu retràs. De fet, ara ho porto bastant al dia i normalment acabo l'espai corresponent a cada dia el dia que toca i no tinc un munt a mitges com m'ha passat altres vegades. A veure quant dura! Però us he de dir que aquest exercici de creativitat de cada dia em serveix per desconectar cada dia una estoneta i per "obligar-me" a treballar la creativitat cada dia. No tots els dies estic igual d'inspirada, com es pot veure, ni tinc igual de temps. Però en conjunt estic molt satisfeta d'aquest projecte. 

Després de dir tot això (que em sembla que ja havia dit en alguna altra ocasió, ja em diuen els meus fills que em repeteixo...) us ensenyo aquestes pàgines:












I com sempre us dic si voleu saber qualsevol cosa concreta d'aquestes pàgines (materials, tècnica utilitzada, marca d'algun segell o plantilla...), pregunteu i estaré encantada de contestar-vos. Gràcies per la vostra visita!

4 comentaris:

  1. Totes les pàgines m'agraden, però el 2 i el 8 de maig especialment!. I si, sempre s'ha de treure una mica de temps per una mateixa, això sempre fa bé!
    Petonetssssssssssssssssssss!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo. El fons del dia 2 que esmentes és molt senzill. La base amb pintura taronja i tocs amb una espongeta qmb pintura vermella. Aquestes espongetes les venen al Tiger amb un aplicador i em sembla que són per alguna cosa de manicura (encara que no sé ben bé perque serveixen). El del dia 8 porta una capa de pintura vermella i una mica de pintura blanca aplicada amb una tovalloleta i estampat a sobre un segell de fons d'Hero Arts que tinc des de fa molt de temps. Com veus no són gaire complicats de fer. Petonets i a acabar bé la setmana!

      Elimina
  2. Torno a estar d'acord amb la Charo, m'agraden molt el dia 2 i el dia 8. És genial que pugui aconseguir desconnectar cada dia una miqueta, jo no hi ha manera de que trobi el temps i ara ja vénen els meus dies fatídics :(. Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et pensis, moltes vegades aquesta estoneta de desconnexió és a la nit, tard, quan tots se'n van a dormir però llavors m'ajuda a oblidar-me de tot i anar-me'n a dormir millor. I sí, ara et venen uns dies molt atrafegats. A veure si quan passin trobem una estoneta per passar-la juntes. Petonets

      Elimina