dimecres, 10 de maig del 2017

AGENDA MARÇ - 3

Sí, sí, heu llegit bé! Març. Uff! Amb tot el que ha passat per la meva vida no us havia ensenyat el que he anat fent des del març. No us ho ensenyaré tot de cop perque podríeu agafar un empatx però aquí teniu les darreres pàgines del mes de març.












I fins aquí el mes de març. Demà torno amb les primeres pàgines del mes d'abril que ja us adelanto que no són tan alegres.

3 comentaris:

  1. Tots els fons són fantàstics, però m'encanten els dels dies 22,23,24 i 30 de març especialment!!!.
    Petonets!!!!!

    Charo

    ResponElimina
  2. Déu n'hi do si has estat productiva!!!! un dia m'has d'ensenyar a perdre la por a embrutar-me i fer aquests fons tant xulos! aquesta vegada coincideixo totalment amb la Charo, també són les meves pàgines preferides!! Un petonàs

    ResponElimina
  3. Us contesto a les dues de cop i així estalvio explicacions. El fons del dia 22 està fet amb un segell de Gigi et moi. El del 23 no té cap mérit perque són dos papers que una cara era com el negatiu de l'altre i que tenia des de feia mil anys (Charo, és de Seven Gypsies i de la mateixa época que els que vam comentar). En el del dia 24 hi ha una mica de tot, uns troquels de núvols geomètrics que vaig comprar a Sitges, una mica de pasta amb una plantilla de La Pareja Creativa i un segell de gotes estampat amb diferents colors que em sembla que és de Scrpaberrys. I el del 30 és com un resum de les tècniques dels tags de Dylusions Paint. Les rodones estan fetes amb taps d'una ampolla d'aigua i d'un retolador i les ratlles amb una targeta de crèdit vella. Donades totes les explicacions, molts petonets per les dues!

    ResponElimina