diumenge, 7 de maig del 2017

TAGS DYLUSIONS PAINT 12

I avui torno amb la sèrie de tags de Dylusions Paint seguint els vídeos de Hatty Scrap Place. Avui és el tag 12 (vídeo aquí). En realitat avui us ensenyo dos tags, un amb una base de gesso i un altre sense. La veritat és que per treballar amb les pintures de Dylusions no cal el gesso i a més a mi m'agrada mes com queda sense.


Podeu veure que al passar una tovalloleta humida pel que té gesso, s'arrossega molt més el color i no es barregen tan bé.

Després era qüestió de fer unes esquitxades amb un raspall de dents però no tenia cap vell a ma i ho vaig fer amb un pinzell. El fallo va ser no aclarir-la una mica amb aigua perque al ser tan densa em va caure algun que altre "manchurrón". 

I fins aquí el tag d'avui. Bon diumenge!

6 comentaris:

  1. M'encanten! i tens raó, a mi també m'agrada més sense gesso, els colors són més vius. Algun dia hauré de provar aquestes tintes... (el dia que em torni boja i em decideixi a embrutar-me les mans, és clar, jejeje). Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. No són tintes. Són pintures. I realment no cal que et taquis les mans si no vols amb elles perque es poden aplicar amb pinzell o amb un aplicador de tintes distress. Però la veritat és que jo gaudeixo molt fent-les servir amb els dits o amb una tovalloleta humida (en aquest cas no és imprescindible que et taquis però jo sempre acabo tacada, jajaja). De totes maneres, és molt fàcil netejar-les només amb una mica d'aigua. Petonets i bon diumenge!

      Elimina
  2. Genial Rosa!!!!! Es que estás pinturas con gesso no molan, y es lo que quería que vieséis.
    Muchas gracias preciosa
    Muxutxuak

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, son más chulas sin gesso. Gracias a tí por pasarte por aquí y por tus vídeos. Petonets

      Elimina
  3. M'agrada molt més el tag sense gesso també!. Jo tinc tintes d'aquesta marca, pero no en tinc cap pintura. I el "machurrón" m'agrada molt!!jajajaja. A mi no m'estresa embrutar-me de pintura (es treu bastant bé)...però embrutar-me amb les tintes #aixònopotser #emfaangúnia!!!jajaja
    Petonets, bon diumenge i millor setmana!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, aquestes pintures es treuen molt bé amb només una tovalloleta o una mica d'aigua però les tintes és una altra cosa, queden incrustrades a la pell i costa molt que marxin. Jo,últimament, si les faig servir em poso guants de làtex però no sé com ho faig que sempre acabo amb les mans tacades. Però em passa com li deu passar a algú que sap que algun menjar li senta malament però li agrada molt i no pot resistir-se encara que després pagui les conseqüències. Sé que acabaré tacada però m'encanta l'efecte que fan. Ja sé que la comparació és una mica tonta però m'ha sortit així. Petonets i a començar la setmana amb força!

      Elimina