dimarts, 9 de maig del 2017

TAGS DYLUSIONS PAINT 14

Tot arriba a la seva fi, i aquest és l'últim tag fet amb les Dylusions paint (vídeo aquí). És una tècnica molt xula i m'encanta el resultat. Jutgeu per vosaltres mateixes:


És cert que podria haver fet el cercle més gran i haver deixat menys zona negra però la veritat és que estic satisfeta amb el resultat. I serà una tècnica que de ben segur faré servir més d'una vegada perque m'agrada molt com queda la composició. 

I aquí s'acaba aquesta sèrie, si bé hi ha un altre vídeo per treballar amb la gelli plate que no tinc i, per tant, no el faré. És una de les tantes coses que tinc en ment comprar i provar perque la gent que la té està encantada amb ella.

Només queda donar les gràcies a HattyScrapPlace pels seus vídeos i per compartir amb nosaltres bona part del que ha après amb les Dylusions paint. Si us ha agradat aquesta sèrie no deixeu de veure l'anterior de tags fets amb les Dylusions ink que també estan molt bé (els meus els podeu veure aquí, aquí, aquí, aquí, aquí i aquí).

I ara, quina serà la següent sèrie a seguir? Doncs no ho sé però he de dir que aquesta l'he disfrutat molt. I d'aprendre disfutant es tracta, no?

Ara només em queda posar-vos al dia de l'agenda. Fins aviat!

6 comentaris:

  1. Un tag molt i molt xulo!!!!. he vist el vídeo també i la tècnica m'ha agradat molt!
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, aquesta tècnica em va agradar molt. De fet ja l'he fet servir també a la meva agenda. Vinga, a provar-la. Petonets i bon dimecres!

      Elimina
  2. Me encanta como te ha quedado Rosa!!!!!
    La verdad es que esta técnica mola muchísimo y queda super resultona!
    Muchísimas gracias por participar
    Muxutxuak

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, me ha encantado y supongo que la repetiré a menudo porque me gusta mucho el resultado. Gracias a ti por tus vídeos y tu tiempo. Petonets

      Elimina
  3. Ai la mare!! que m'he perdut unes quantes entrades!! :) És una passada aquest tag!!! m'encanta la tècnica!!! ara només em falta tenir aquestes tintes, jajajaja. Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que no són tintes! Són pintures i no cal embrutar-se les mans si no vols. I sí, aquesta tècnica és xulíssima! Petonets

      Elimina