dissabte, 6 de maig del 2017

TARGETA D'ANIVERSARI

Uff! Porto molts dies sense ensenyar-vos res del que he fet però és que l'astènia primaveral em té mig estabornida. A veure si ens uns dies us puc ensenyar algunes coses. 

Avui, per començar, us porto una entrada curteta amb una targeta de felicitació per l'aniversari de la meva germana que va ser fa pocs dies. No estava gens inspirada i, a l'últim moment, vaig fer una shaker senzilleta i sense massa complicacions.


El fons està fet amb tintes distress i aigua i allà vaig troquelar amb el troquel de la Marta Juez. A dintre uns lluentons daurats i uns cors vermells.


Les fotos són horroroses, ja ho sé, però és que tenia que entregar-la ja i no em quedava temps. Sempre el mateix, brrr!

Aquesta targeta anava acompanyant un regal amb un envoltori senzill però que em va agradar com quedava:


Un simple sobre craft, una cinta d'organza vermella i uns dents de lleó troquel.lats en cartolina blanca.


I fins aquí l'entrada d'avui. Espero tornar aviat a mostrar-vos més cosetes. Bon cap de setmana a tothom!

4 comentaris:

  1. Una shaker molt xula, Rosa!. Aquest troquel de la Marta és fantàstic!. Jo amb les shakers tinc una mica "d'amor-odi" pel tema de la electricitat estàtica i els lluentons!jajajaja
    I l'envoltori és molt bonic (aquest troquel de les flors aquestes l'haig d' aconseguir! ;-D
    Petonets i bon cap de setmana!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, lo de l'electricitat estàtica és un handicap. Diuen que posant talc es disminueix. Jo ho he intentat però em queden restes de pols blanca i tampoc és que m'agradi gaire. Continuarem treballant-ho! I el troquel el vaig comprar al senyor aliexpress molt barat. Crec que aquestes flors en anglès es diuen dandelion. També hi ha un semblant de Kesi-art però és bastant car. Petonets i a disfrutar del cap de setmana!

      Elimina
  2. Els colors de les distres son xulissims!!! molt maco tot el conjunt!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sílvia. La veritat és que va ser una targeta feta a tota pressa però les distress sempre son un bon "comodín". Molts petonets

      Elimina