dimarts, 6 de juny del 2017

AGENDA MAIG - 3

Ja torno a estar per aquí amb les últimes pàgines del mes de maig. Com sempre, hi ha una mica de tot, diferents tipus de materials, diferents segells, diferents estils... A veure que us semblen...












I fins aquí el mes de maig. Com sempre dic, si voleu deixar algun comentari o preguntar sobre algun dels productes o tècniques utilitzats, només cal que ho digueu i amb molt de gust us contestaré. 

Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Trobo que aquests fons són molt potents (sobretot el primer) i m'encanten!. El primer impacta (almenys a mi m'ha impactat). També els dels dies 22, 27, 30 i 31 m'agraden especialment!
    Petonetsssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que en el primer impacta el contrast negre-vermell. Aquí vaig estrenar aquesta plantilla que em van regalar amb una comanda de Carabelle i que encara no habia fet servir. En el del dia 22 vaig fer servir per primera vegada a l'agenda les Viva color que també tenia des de fa temps però que aquí no les havia fet servir mai però que he descobert que m'agraden molt fent-les servir amb plantilla (dia 31) com si fos una pasta de relleu. La veritat és que els dies 30 i 31 estan molt més treballats. És el que té això, hi ha dies que tinc més ganes de treballar i altres més mandrosos. Jajaja. Gràcies pel teus comentaris com sempre i molts petonets.

      Elimina
  2. Aish... com pots fer tants fons diferents i no repetir mai??? És veritat que com diu la Charo t'han sortit uns fons molt potents, segurament deus reflectir cada setmana els teus sentiments en aquestes pàgines. Jo em quedo amb el Carpe diem... és una expressió que sempre m'ha agradat molt (bé... sempre no... des de que vaig veure per primera vegada El club dels poetes morts.... i d'això ja fa una eternitat...). Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que fa uns quants anys! L'altre dia vaig llegir que feia 28 anys de la seva estrena. I em vaig sentir molt vella! Sniff, ho canviarem per experimentada, no? Jajaja A mi també m'agrada molt l'expressió i aquest troquel de Kesi'art l'he fet servir més d'una vegada. I lo de fer fer fons diferents, moltes vegades repeteixo tècniques però vario els colors. La veritat és que em resultaria bastant difícil repetir un fons per segona vegada perque vaig afegint segons va sortint i moltes vegades no recordo ni qué he posat al principi. Gràcies per les teves fidels visites i molts petonets.

      Elimina