dilluns, 17 de juliol del 2017

AGENDA JULIOL - 1

I aquí estic de nou amb la meva agenda. La veritat és que, amb aquestes calors, em costa posar-me a fer scrap o a fer qualsevol cosa. Vull que torni el fred! No sé a qui se li va ocórrer la brillant idea de dir d'això "el bon temps". Aquest temps no pot ser bo per ningú! En fi, després de desfogar-me, us ensenyo la primera entrega del mes de juliol de la meva agenda.












I fins aquí l'entrada d'avui. Vaig a donar-me una dutxa (una altra!) i a prendre alguna cosa fresca per acabar de suportar la tarda d'avui (a més a més és dilluns!). Com heu pogut veure, a mi la calor em posa de bastant malhumor.

Fins aviat! Tant de bo fos amb una mica de fresqueta!

4 comentaris:

  1. Quina xulada de fons!. Els 4 primers m'encanten!. I aquest troquel?? de la Mary Poppins és brutal!jajajaja
    I si, jo estic amb tu: aquest "bon temps" és una m...! Cada dia tinc més clar que l'estiu està sobrevalorat!!!. Fred vine amb nosaltres!!!!jajajaja
    petonetsssssssssssssssssss!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sabia que amb tu tenia una aliada segura contra l'estiu!! I el troquel de Mary Poppins és d'Aliexpress. El vaig veure i el vaig comprar. Va ser "amor a primera vista". Petonets i a veure si els deus o algú ens fa cas i refresca una mica!

      Elimina
  2. Fantàstics tots els fons!!! i els colors que has triat no podien ser més adients!!!! res... que l'estiu i la calor serà insuportable però a tu et desperta la creativitat d'una manera genial! així que res de queixar-se, jejejeje. A mi no m'agrada la calor, però si l'estiu, gaudir del relax i de la tranquil·litat de viure sense rellotge. A continuar creant! que jo en vull veure més!!! Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això del relax i viure sense rellotge ho diràs per tu. Jo continuo treballant i a més amb dos adolescents per casa a totes hores que no paren de queixar-se de la calor. En fi, que l'scrap és més que mai el refugi. Jajaja! Petonets i a continuar gaudint del teu relax!

      Elimina