dimarts, 4 de juliol del 2017

AGENDA JUNY - 3

I avui ja arribem a finals de juny. Amb aquesta entrada queda completat tot el mes. Espero que a partir d'ara us ensenyi les meves pàgines amb més regularitat. I si no... doncs tampoc passa res! 











I ja hem acabat. A veure si aquest mes puc fer alguna entrada diferent perque últimament només us ensenyo la meva agenda. La veritat és que no faig gaire cosa més, encara que tinc una llista de projectes inacabable. El primer al que vull posar-me és amb un àlbum de la recent escapadeta a França. A veure si ho aconsegueixo en aquest mes! Fins aviat!

5 comentaris:

  1. Molt xulos tots els fons una altra vegada!jajajaja. I la frase de Benedetti no em pot agradar més!
    Petonets i vull veure aquest àlbum "de la France"!!!jajajaja
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanta aquesta frase de Benedetti que crec que vaig sentir per primera vegada cantada per Silvio Rodriguez i d'això fa una eternitat. I respecte a l'àlbum de la France, espero que no hagis d'esperar gaire però em costa posa-me a escollir les fotos (sempre em faig massa), escollir els papers... Però m'he proposat fer-ho abans de marxar de vacances. A veure si ho aconsegueixo! Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  2. Guauuuuuuuu!!! cada vegada els fons són més espectaculars i les frases genials! com diu la Charo, fantàstica la de Benedetti (m'encanta la seva poesia), independentment de la frase aquest fons és el que més m'ha agradat, és molt dolç i m'encanta la combinació blau-groc, jo no m'he atrevit mai a combinar aquests colors però queda molt xulo! Un petonàs i vaig a veure l'altra entrada que m'havia perdut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo és una combinació que faig servir sovint en art journal perque el groc sempre dona llum i el blau... sóc noia de blaus. És el primer color que se'm gasta sempre en aquarel.les, pinture... Moltes gràcies per passar-te per aquí, petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  3. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ResponElimina