dissabte, 26 d’agost del 2017

AGENDA AGOST - 2

Aquesta és la penúltima entrada per ensenyar-vos l'agenda creativa que vaig començar al setembre de l'any passat. Espero poder ensenyar-vos les últimes pàgines i les tapes abans del diumenge de la setmana que ve perque marxo de vacances aquest dia. Són unes vacances una mica diferents perque vaig cap a Alemanya per acompanyar a la meva filla que estarà allà tot el curs que ve. Farem una mica de ruta per França fins al lloc on viurà i després estarem uns dies per allà per conèixer la família amb la que ha de viure i la regió on s'estarà. En fi, no m'enrotllo més i passo a ensenyar-vos les pàgines d'avui.











I fins aquí l'entrada d'avui. Espero tornar aviat per mostrar-vos les últimes pàgines i més coses preparades pel viatge però no sé si tindré temps perque vaig una mica atabalada. Però, no us preocupeu, que si no puc ara us ho ensenyaré a la tornada. No us lliureu!! 

Fins aviat!!!

4 comentaris:

  1. De nou, uns fons molt diversos i molt xulos!. La pàgina de Barcelona, has fet servir un stencil??
    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Charo. I sí, és un stencil d'Evyre. El vaig comprar fa uns mesos a 100x100 Manualidades i aquell dia vaig trobar que era el moment d'estrenar-lo. Molts petonets

      Elimina
  2. Novament uns fons fantàstics!!! però em quedo amb el carpe diem! és ple d'alegria i vitalitat. Que tinguis molt bon viatge i que sàpigues que no ens volem lliurar de veure els teus treballs! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, el Carpe diem era com la resposta als dos dies anteriors. La veritat és que aquests dies vaig una mica atabalada perque preparar l'equipatge per un any per una adolescent no és gens fàcil. Ja us explicaré a la tornada! No us lliurareu de la crònica del viatge! (Jajaja) Molts petonets!!!

      Elimina