dimarts, 1 d’agost del 2017

AGENDA JULIOL - 3

I, com us deia ahir, aquí estic de nou. Avui us ensenyaré els últims dies del mes de juliol.





















I fins aquí el mes de juliol. 

Aquests dies, com diu la pàgina d'avui, intentaré desconnectar de la feina i la rutina diària però no de la meva agenda. Seran pocs dies de vacances i probablement estaré per aquí gaire bé tots els dies perque estem de metges i preparatius. El metge és degut a que a la meva filla li han hagut de fer una petita intervenció a la mandíbula. Res greu, però s'ha de fer un seguiment. I els preparatius perque les veritables vacances seran al setembre quan acompanyarem a la meva filla a Alemanya perque marxa allà per estudiar tot el proper curs i aprofitarem per fer una mica de ruta turística. Així que ja veieu, seran unes vacances diferents aquest any. 

En el temps que estigui per aquí a més intentaré fer l'àlbum de l'escapada a Montpellier, Narbona i Colliure del passat juny, si la calor ho permet. De moment, he imprés les fotos i les tinc preparadetes per ser col.locades. També tinc escollits els papers i guarniments varis. Ara només falta començar... i acabar. Jajaja!

I, per suposat, intentaré portar al dia la meva agenda que s'acabarà a finals d'aquest mes. Vaig començar-la al mes de setembre de l'any passat i amb aquest mes es cumpleix un any. Al setembre faré una parada i, quan torni de vacances, ja veurem en que m'embranco. Voldria fer un art journal en un altre format i segurament no serà de pàgina diària però encara no ho sé. També voldria fer més coses, com la pila d'àlbums que tinc pendents. Estic donant-li voltes. S'accepten suggerències.

Be, no m'enrotllo més i us prometo tornar aviat, si més no amb la meva agenda i si pot ser també amb l'àlbum i amb el que vagi fent. Fins aviat i que tingueu unes bones vacances!

4 comentaris:

  1. Rosa, me n'alegro que això de la teva filla no sigui res greu!. I mira, fer vacances al setembre està molt bé!. Jo sempre demanava les vacances al setembre o a l'octubre (és clar, que això ho puc fer perque no tinc fills).
    I bé, ara ja parlo del tema scraper: m'encanten les 5 primeres pàgines per damunt de tot...xulíssimes!!!!jajaja. I la dels engranatges...no sé què tenen els engranatges que m'agraden molt!!!
    Bé, un petonet i molt bon dimarts!!! :-D



    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi ja m'agrada això de fer vacances al setembre però aquests primers 15 dies d'agost m'obliguen a fer-ne perque tanquen. I també continuem amb la coincidència amb els engranatges. Trobo que donen molt de joc. Almenys alguna cosa de la que treiem profit! Jo els tinc en totes les modalitats: segells, troquels, plantilles... I fins i tot fa poc vaig comprar uns engranatges metàl.lics petits a aliexpress que encara no he fet servir perque a l'agenda no puc posar tant volum. Però ja trobaré on col.locar-los! Petonets i que vagi bé el dimecres!

      Elimina
  2. Ostres!!! no sé d'on treus la imaginació per crear tants fons i tan diferents!!! és genial! a mi també m'agraden els engranatges però no sé mai com utilitzar-los. M'encanta el fons de colorins i també el rosa, negre i blanc, aquesta combinació de colors té una força molt especial. Gaudeix d'aquests dies "forçats" de vacances i si tens un forat i vols compartir una mica d'scrap jo seré per aquí tot l'agost :). Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et pensis a vegades ja em costa lo meu trobar un fons diferent al del dia anterior però si et fixes hi ha combinacions que es repeteixen sovint. En el cas del fons dels colorins el vaig fer el dia anterior amb la resta de pintura que quedava a la paleta després de pintar els cercles del dia anterior. Vaig posar un plàstic per recollir les restes de pintura i vaig anar donant tocs. Aquí s'aprofita tot! Jajaja! I no et dic que no a lo de trobar un forat per veure'ns però tinc que consultar l'agenda de visites médiques. Molts petonets

      Elimina