dimarts, 10 d’octubre del 2017

AGENDA AGOST - 3 I FINAL

Avui vinc amb la darrera entrada de la meva agenda creativa. En realitat, la vaig acabar a l'agost però em faltaven les tapes i quan vaig tenir les tapes faltaven les fotos i... la cosa s'ha anat allargant però avui per fi us ensenyo les tapes de la segona part d'aquest any d'agenda creativa i les últimes pàgines. Aquí ho teniu:















I fins aquí, aquest projecte que vaig començar el 1 de setembre de l'any passat i que he gaudit molt. Ara, a pensar en el següent!

Vull donar les gràcies a totes les que m'heu seguit durant tot aquest temps i m'heu deixat els vostres comentaris. Ens veiem aviat!

4 comentaris:

  1. Molt maco tot!!!. M'agrada molt la portada, també!!!
    La pàgina de la maleta...és un retall de paper o un segell???!!!
    Petonets i bon dimecres!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo! El mapa del fons és una washi tape ampla i la maleta és un diecut d'un paquet que són dos d'aquest estil, una mica vintage, comprat a AliExpress. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  2. Un projecte fantàstic!!!! ja m'agradaria a mi tenir aquesta constància!!! la portada genial! m'encanten els colors. Jo també m'he quedat amb la maleta! què xula!! Espero realment que aquest final sigui l'inici d'un nou projecte que pots estar segura seguiré amb molta il·lusió. Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si t'he de ser sincera a mi també m'agraden molt els colors de les tapes. I la maleta també! El nou projecte de moment s'està gestant perque ara estic en una època de baixa forma creativa. Estic preparant un àlbum (senzillet, eh?)de l'escapada del juny i no hi ha forma de que avanci. Cada dia moc els papers i les fotos amunt i avall però no avança. En fi... ja vindran temps millors! Petonets

      Elimina