dilluns, 1 d’abril del 2013

LLIBRETES

Fa dies que tenia pendent una llibreta de viatges per un noi. He fet dues per a que es pugui escollir. 






Per una vegada que faig bé les fotos m'oblido de fer les de l'interior en les que havia fet unes separacions amb unes etiquetes i washi-tapes per separar els preparatius del viatge del viatge en si. No tinc remei.

Com ja estava posada (ahir a la tarda em va agafar la febre de les llibretes) vaig fer una pel meu fill que m'havia demanat fa temps per apuntar coses seves. 





Aquí sí que he fet una foto d'una butxaca que és un sobre folrat amb paper i washi-tapes.


Demà intentaré penjar la primera pàgina del meu "pre-Sant Jordi" tot i que encara no té un nom definitiu.

Qué sigui lleu el retorn a la normalitat! A sobre ens hem d'adaptar al canvi d'horar que no sé vosaltres però jo ho porto fatal.

4 comentaris:

  1. Què maquesssssssssssss, m'encanten com t'han quedat!!! el paper dels mapes certament fa que quedi molt masculí i molt adient pels viatges. I m'agrada molt el detallet de la maleta!! La del teu fill també es fantàstica!! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, aquest paper és genial per a fer llibretes de viatge. Sempre procuro tenir algun paper de mapes per aquest ús. Una abraçada

      Elimina
  2. Son xulisimes, la de viatges molt encertada; una pregunta: on les vas comprar?

    Tinc moltes ganes de veure el teu cuadern de Sant Jordi, un dia molt maco i especial.

    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies. Aquestes llibretes les vaig comprar al Muy Mucho. Hi ha vàries botigues a Barcelona però jo acostumo a anar a alguna de les dues que hi ha a Rambla Catalunya. No sempre les tenen. És qüestió d'anar provant. De totes maneres al Tiger o a Muji (aquestes més cares) també tenen llibretes bones per scrapejar. Una abraçada.

      Elimina