diumenge, 22 de setembre del 2013

TORNADA A L'ESCOLA

Amb el començament del nou curs hi ha nova agenda, noves llibretes... Podriem haver fet les llibretes però fer 9 llibretes tamany din-A4 era impossible si les volíem tenir abans de Nadal. Així que hem comprat uns packs estalvi de l'Abacus. Però amb una mare scrapera les llibretes no es poden portar de qualsevol manera. Per això, amb la Júlia, hem decidit donar un toc especial a les seves llibretes. I aquest és el resultat:






Encara ens falta scrapejar l'agenda però això ja serà un altre dia.

(Les fotos no són gaire bones però és que estan fetes amb flash perque ja no hi havia gaire llum quan he acabat i volia ensenyar-les ja)

8 comentaris:

  1. Xulíssimes totes!!! així fa com més il·lusió estrenar llibretes!!! M'agraden molt els papers que heu utilitzat i els cartellets :). Petonets i bon curs!!! (ja veig que ara que has tornat estàs imparable, jeje)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et creguis. Vaig super lenta i no m'acabo de centrar del tot però per alguna cosa es comença, no? Petons i bon curs també per tu.

      Elimina
  2. Ooooh com m'agraden !! I és que són especials, i encara més, tenint en compte la tria dels papers per a cada assignatura !!!!

    Petonets,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Raquel. Tu no saps el que va costar trobar cada paper, que fos relacionat amb el tema, que quedés bé amb el color de la llibreta, que ens possèssim d'acord les dues... Però la veritat és que han quedat resultones, no? Un petó

      Elimina
  3. I es clar..amb aquest nivell, les meves (be les de l'Aina) es veuran molt clean and simple jajajajajaja. Son mega xules a l'insti fliparan!? Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a veure si t'animes amb el blog d'una vegada i ens les ensenyes per poder comentar.

      Elimina
  4. Ja m'agradaria a mi tener aquestes llibretes al cole!!
    Pasate por mi blog que te dejado un regalito!!!
    http://paperisucre.blogspot.com.es/

    ResponElimina