dilluns, 11 de novembre del 2013

UN MARC PELS AVIS

Avui fem un descans de les targetes de Nadal perque us vull ensenyar un marc que he decorat. Sovint els meus pares es queixen, amb raó, de que ara ja no els hi regalo fotos dels meus fills. La veritat és que per una part ja són més grans i ja no fem tantes fotos i per una altra, moltes vegades les passem a l'ordinador i ens oblidem. Ahir, aprofitant que el meu pare feia 85 anys i que tenia unes fotos molt maques de la celebració de l'aniversari del meu fill fa un mes, els hi vaig decorar un marc i els hi vaig portar. Van estar encantats (jo crec que molt més que amb el propi regal d'aniversari).


Com sempre, vaig decidir fer-ho a l'últim moment i vaig tenir que còrrer, de manera que no em vaig poder deleitar gaire: un paper decorat, tintat de les vores amb tinta Distress, uns cors de fusta tintats també amb Distress i unes puntes. 

Això sí, els vaig fer un paquetet la mar de mono, del qual, malauradament, amb les presses, no vaig fer foto. És lo que té fer-ho a última hora.

5 comentaris:

  1. Preciós!!! m'encanta el paper que vas utilitzar i els cors i la punteta li donen un toc molt dolç. Ja tens raó, ja, amb això de les fotos... acaben emmagatzemades a l'ordinador i ens oblidem d'elles... Ara tindrà un bonic record. Per cert... estan molt guapos! :). Petonets

    ResponElimina
  2. A vegades ens venen les idees en el darrer moment, a mí em passa mooolt sovint. Però això ens demostra que no cal omplir els treballs perquè siguin bonics. Estan moolt guapussss

    Petonets,

    ResponElimina
  3. Qué voleu que us digui? Per mi són "els més" guapos. Jajaja. Petons a les dues i gràcies per la visita.

    ResponElimina
  4. Estas imparable! Estan grans eh! Marta

    ResponElimina