dilluns, 9 de novembre del 2015

AGENDA CREATIVA 8 I CREATIVA-2015

I anem amb una altra entrega de la meva agenda creativa. Aquesta setmana, amb la calor que ha fet, ha costat fer pàgines de tardor. Per això hi ha més color. Us ensenyo:


Dia a dia:


Cinta adhesiva decorada de Tiger i segell de Meli-melo.


Paper decorat de la col.lecció "Autumn day" de Photoplay i ticket de Pebbles, amb un enamel.


Plantilla de la Sra. Granger, etiqueta de Tiger i enganxina de no sé quina marca i que tenia des de fa la tira.


Washi tapes de Tiger i segell de Stampam.


Plantilla de Scrap collection (comprada a un basar xinés) i segell de Stampam


Segells de Carabelle ("Open your mind") i de Starplast (comprats també a un basar xinés). 
Aquí volia estrenar un dels segells que vaig comprar a la recent Creativa i amb l'emoció el vaig posar al revés. El primer impuls va ser tornar a segellar en un paper en blanc i enganxar-lo a sobre però després vaig pensar que la frase era com una premonició, obrir la ment, encara que a tu et sembli que està del revés. I ho vaig deixar tal qual.

Aprofito també avui per comentar una mica la meva visita a Creativa el passat dijous. Aquest any ha sigut una mica decepcionant perque no hi havia molt scrap. Vaig trobar a faltar stands que hi eren altres anys i aquest any no, sobretot els que són de fora perque ja se sap que els d'aquí els tenim més a ma. Tot i això em vaig firar però per una vegada ho vaig endreçar tot de seguida i no vaig fer fotos del conjunt. Us puc dir que em vaig comprar segells de Carabelle, plantilles de Carabelle, un segell de fusta d'Artemio que feia temps que buscava, segells de Stampam, algunes washi-tapes (vaig dir que no compraria més, però, com sempre, no em vaig poder resistir), fustetes diverses i la col.lecció de Nadal de la Sra Granger, dissenyada per la Marisa Bernal.

I vosaltres? Vau anar a Creativa? Vau comprar molt? Quina va ser la vostra impressió? Va, expliqueu.

8 comentaris:

  1. Aquesta setmana és molt colorida!. Els segells d'Stampam són la bomba i m'agrada molt la plantilla de Scrap Collection!
    I bé, ja saps que el refredat m'ha deixat KO per anar a Creativa, però llegint la teva crònica no em sap tant de greu. La persona que anava amb mi, finalment va anar amb la seva mare...però encara m'ha de fer el resum punt per punt!jajjaja
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo i sí, realment aquesta setmana he abandonat una mica els colors de la tardor. I els productes aquests de Scrap Collection no són d'una qualitat meravellosa però "dan el pego" i són baratíssims. Una abraçada i espero que ja estiguis bé (ara la que té una calipàndria fenomenal soc jo!)

      Elimina
  2. Aish... que síiiiiiiii que em repetiré!!! però és que em deixen amb la boca oberta aquests segells que tens!!! a veure si trobo algun basar que tingui aquestes cosetes... I creativa... penso com tu... una mica decebedora, faltaven certament molts clàssics (moltes botigues de fora que tens ganes de veure) però... què hi farem!!! esperarem a Sitges! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, els segells de Stampam són una passada. A Creativa no vaig comprar molt però algun segell nou de Stampam va caure. Són la meva perdició! I respecte a Sitges, ja saps que del 4 al 6 de desembre hi ha una fira de Nadal? Busca per Sitges Christmas Festival. A veure si ens veiem per allà! Petonets

      Elimina
  3. Doncs com sempre... aquí va els meu preferit!! l' oreneta!! m' encanta!!!!
    Al final no vaig poder anar a creativa, ja saps que en penso d' aixó d' haver de pagar per comprar al mateix preu que a les botigues. Però si hagues coincid amb vosaltres, ja t'ho vaig comentar que hi hagés anat, també volia veure la Marisa... opino com la Montse, esperarem a Sitges!!! no ens adonarem que ja hi serem!!! Un abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sento que no poguéssis anar a Creativa però ja veus que aquest any ha sigut més pobre que en anys anteriors. Jo sí vaig poder veure a la Marisa, que està molt contenta amb la seva nova col.lecció (és preciosa, per cert). I respecte a Sitges, et dic el mateix que a la Montse, que al desembre hi ha una altra fira i a veure si ens veiem. Petonets

      Elimina
  4. Molt guai!!! Jolines, si que trobes coses xules als basars!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah….i per cert….jo aquest any no he anat a creativa, em fa molta ràbia haver de pagar per entrar a un lloc on vas a gastar diners i que a sobre sigui cada any una mica més decebedor….! La única cosa que trobo a faltar és veure les amigues que van cada any…això sí….Però, com diu la Montse, esperarem a Sitges!

      Elimina