diumenge, 15 de novembre del 2015

NADAL 2015 - TARGETES 1 I 2

El divendres em fa agafar l'atac pre-Nadal i em vaig dedicar a fer unes targetes. Ja no me'n recordava del que m'agradava fer targetes i feia dies que en pensava però no acabava de trobar el moment. Finalment el divendres em vaig posar i aquí teniu el resultat:


Avui us ensenyaré les dues primeres.

Aquí va la primera:


Primer he fet un fons utilitzant tintes distress com aquarel.les. 
  
En una cartolina he imprés un segell de Paper Smoches, l'he pintat amb retoladors aquarel.lables i l'he retallat. Després he fet resaltar el cor am Glossy accents. Després ho he enganxat al fons que havia preparat.


Per acabar he estampat un segell de Stampam comprat a l'últim Creativa i he fet embossing en calent amb unes pòlvores vermelles que porten una mica de purpurina, encara que a la foto no s'aprecii.



I anem per la segona:



Primer he estampat un segell de Gigi et moi en una cartolina blanca i l'he pintat amb un retolador daurat.


Després l'he retallat i l'he enganxat sobre una cartolina daurada retallada amb un troquel de La pareja creativa i he afegit unes perletes. Per acabar-la he enganxat aquesta cartolina a una altra negra i les dues les he enganxat amb foam a una blanca.

Bé, ara ja he començat el pla nadalenc. A mitja setmana us ensenyaré les altres dues que vaig fer divendres i espero que durant aquesta setmana faci més perque tinc un munt d'idees. El que no sé és si arribaran a terme o canviaran pel camí, com m'acostuma a passar.

Que tingueu una bona i productiva setmana!



9 comentaris:

  1. Aish quina enveja!! Jo encara no m'hi he posat :O i això que tinc l'intercanvi!!! i la meva ment també està plena d'idees però no hi ha manera!! no tinc temps per a res!! M'encanten les dues però la primera especialment, senzilla però molt "cuca" els arbrets són una monada i encara no tinc cap segell de Stampam però n'estic enamorada! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que no t'has posat? Acabo de veure la meravella de calendari d'advent que has fet. Però si és com si haguéssis fet 25 targetes de cop! I aquests arbrets també m'agraden molt a mi. En general m'agraden molt els segells de Paper Smoches. I els segells de Stampam són una monada i a més a més estan molt ben fets. Petonets i bona setmana!

      Elimina
  2. Hola Rosa ja sóc aquí, jajaja ... M'ha agradat molt la segona targeta, el segell de Leticia del potet és moníssim. Seguim en contacte i demà t'envio el botí de la neteja, jajaja. Ah !!! i tranquil·la, totes les scraperes patim de Diògenes i som unes incompreses. Benvinguda al club, jajaja.

    ResponElimina
  3. D' aixó s' en diu dona previssora!!!!
    maquissimes les dues, els colors tant vius són molt positius!!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sílvia! Doncs en tinc moltes altres en ment. A veure si acabo fent-les o no. Petonets i bona setmana!

      Elimina
  4. M'agraden molt les dues!. La primera és molt senzilla i la segona és la meva preferida. Aquest potet amb els arbres dintre queda monísim!!jajaja
    Petonets i bona setmana!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo. Sí, aquest segell és molt bonic. Petonets i bona setmana per tu també!

      Elimina