dijous, 19 de novembre del 2015

NADAL 2015 - TARGETES 3 I 4

Com us vaig prometre, avui us ensenyo les altres dues targetes que vaig fer divendres passat.

La tercera és aquesta:


Primer he fet un fons amb  tintes blaves Distress i aigua. Préviament havia escrit "Bones festes" amb un retolador de màscara. També he tirat unes gotes de tinta  amb el pinzell.


Després he estampat un segell de Pinkfresh,, l'he colorejat una mica i l'he donat uns tocs de purpurina amb un retolador Wink de Stella Glitter, encara que a la foto no es veu. L'he retallat i l'he enganxat amb quadradets de foam per donar-li una mica de volum.


Finalment he afegit alguns lluentons.

I aquí tenim la quarta de la sèrie:


Aquí he estampat un segell de My favourite things, l'he pintat amb retoladors aquarel.lables i l'he enganxat amb foam sobre un vellum decorat (és d'un bloc de papers de Nadal comprat a Lidl que combina papers decorats, vellums i cartolines fines).


Després he aprofitat el marc del rectangle cosit fet servit l'altre dia (el podeu veure aquí) i ho he enganxat tot sobre una cartolina blanca. I finalment he estampat i embossat en daurat un segell de Lawn Fawn.


Espero que us hagin agradat i que aviat us pugui ensenyar més targetes.

4 comentaris:

  1. Maquíssiimes!!! però m'he enamorat perdudament de la segona, aquests segells em tornen boja!! (on els has comprat??), m'encanta el fons, el marc... tot i tot... Ja en vull veure més!!! i la meva, jejejeje. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests segells els vaig comprar per internet a Up and Scrap però si s'han acabat es poden comprar directament a My Favorite Things. El que passa és que els portes pugen bastant. Jo he comprat alguna vegada que han fet alguna oferta i en una setmana els tens aquí. El marc són les restes d'un altre marc i estan fets amb un troquel de La Pareja Creativa que també vaig comprar per internet i que tallen superbé. Aquests també són molt ràpids en enviar-ho. M'encanta sentir que t'han agradat i la teva está al forn. Aquest any arribarà abans de festes, paraula de girl-scout! (encara que no ho he sigut mai). Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  2. Dic com la Montse: enamorada perduda de la segona!!!!!!!!!!. Quina preciositat!!!
    Petonets i molt bon cap de setmana!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo. M'alegro de que us agradi tant. A veure que dieu de les properes! Petonets i molt bon cap de setmana per tu també!

      Elimina